Опубликовано: 27 сен 2004 "Яйцевое" покушение на Януковича!!! :-))))) У понеділок в інтернеті з`явилася розважальна гра, присвячена подіям із "яйцевим замахом" на Віктора Януковича в Івано-Франківську.Гра розміщена за адресою www.politikan.com.ua/web/ya3/index.htm .У грі є три герої: "злий Я", "міліціонер, якого злий Я примушує працювати на нього", а також "перевдягнений СБУшнік-тіхарь"."Твоя зброя потужні яйця", - попереджають автори гри. Для перемоги треба поцілити метальними яйцями в "злого Я". При цьому інші герої заважають цьому.Після того, як яйце влучає у "злого Я", на екрані з`являється надпис: "Молодець! Івано-Франківську область звільнено".Далі гравцю пропонують звільнити наступні області від "злого Я". Після Івано-Франківської іде Закарпатська, а за нею Львівська. На останок автори гри бажають її учасникам "Банзаааай!"[+sign] Bushenka ICQ 29703499[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2004 Запорожской области.. пока не везет:( Загазы:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2004 да, и у меня на ней уже мышка задымилась :)))(-) . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 28 сен 2004 Гы-гы ! :))))))))[+sign]Боишься - не делай; делаешь - не бойся![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 28 сен 2004 Уже поиграли :-) смех сквозь слезы (-) .... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 28 сен 2004 Да, куда тому пингвинчику, который парализовал работу многих офисов в свое время :)[+sign](jelyu)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение