Образцы исковых заявлений. Где?

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Образцы исковых заявлений. Где? Где в и-нете можно найти образцы исковых заявлений о расторжении брака и об алиментах? На украинском языке. Где?[+sign]Боишься - не делай; делаешь - не бойся![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Посмотрите здесь. http://diya.org.ua/k/zayava4.doc
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо, но там не вся инфа. Точнее, это старые образцы. С 2004 года действует новый кодекс о семье и браке. Мне нужны номера статей, согласно которым людей разводят. Раньше, это были ст.38, 40. А какие теперь???[+sign]Боишься - не делай; делаешь - не бойся![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Глянь тут http://bin.com.ua/links/law/[+sign]Красиво жить не запретишь!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

лови Сейчас Ст. 109.Розірвання шлюбу за рішенням суду за спільною заявою подружжя, яке має дітей.Ст.110 Право на розірвання позову про розірвання шлюбу.[+sign]Красиво жить не запретишь!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Примерно вот До місцевого суду_____________Позивач _____________________Відповідач____________________ПОЗОВНА ЗАЯВАпро розірвання шлюбу“_”________ 200_ р. Я зареєстрував(ла) шлюб з відповідачем__________________________________________________________________і проживав (ла) з ним (нею) разом до “_”_________200_р.Від цього шлюбу у нас є дитина (діти)_____________(п.і.б. число місяць, рік).__________________________________________________________________________Спільне життя з відповідачем не склалося__________________________________________(причини, які на думку позивача є перешкодою для подальшого існування сім ї).Спільне господарство не ведеться.Подальше спільне проживання та збереження шлюбу неможливі.Спору про поділ майна, що є нашою спільною власністю, немає. Між нами досягнуто угоду про утримання дитини(дітей), місце їх проживання , участь у їх забезпеченні умов їхнього життя окремо проживаючого батька(матері), а також про умови здійснення ним права на особисте виховання дітей.Відповідно до ст.ст. 109,110 Сімейного кодексу України та ст.ст. 24 і 137 Цивільного процесуального кодексу України,-ПРОШУРозірвати шлюб між мною та відповідачем________________________(п.і.б)____________Зареєстрований_____________________________________________(число,місяць,рік)____В_____________________________(найменування РАГС)____________________________Актовій запис №_____Додатки:1) Свідоцтво про шлюб.2) Копія свідоцтва про народження дитини3) Довідка про заробітну плату позивача та відповідача.4) Копія письмового договору про місце проживання дітей і умови їх виконання .5) Квитанція про сплату державного мита.6) Копія позовної заяви.Підпис_________Дата___________[+sign]Красиво жить не запретишь!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И еще До місцевого суду_____________ Заявник _____________________ Відповідач____________________ ЗАЯВАЯ перебуваю (ла) з відповідачем у шлюбі, від якого маємо дитину(дітей)_________________(ім. я , дата народження)____________________________Відповідач ухиляється від утримання дитини(дітей), матеріальної допомоги добровільно не надає.Відповідно до ст.181 Сімейного кодексу України та ст.ст.24 і 137 Цивільного процесуального кодексу України,- ПРОШУСтягнути з ____________________________________(п.і.б.відповідача, дата і місце його народження)__________________________________________________________________Аліменти на мою користь на утримання дитини(дітей)_(ім. я)___________(дата народження)__________________________________________________________________В розмірі ____ частки заробітної плати щомісячно, починаючи з дня подання заяви і до повноліття дитини(першої дитини), а потім у ____________частині зарплати до повноліття (ім. я дитини.)Додатки:1) Копія свідоцтва про шлюб, про розірвання шлюбу.2) Копія свідоцтв(а) про народження дитини(дітей)3) Довідка з житлово-експлуатаційних органів(органів місцевого самоврядування) про знаходження дитини(дітей) на утримання заявника.4) Довідка (при можливості) з місця роботи відповідача про розмір його заробітку.5) Копія заяви для направлення відповідача.Підпис_________Дата___________[+sign]Красиво жить не запретишь!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Моё "СПАСИБО" не имеет размера! Спасибо огромное.[+sign]Боишься - не делай; делаешь - не бойся![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И ещё один немаловажный вопрос: Можно ли вложить все заяву и копии всех необходимых документов в конверт и отослать в суд письмом? Если да, то как лучше слать: заказным, или с уведомлением, или ещё как-то?Спасибо.[+sign]Боишься - не делай; делаешь - не бойся![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Можно заказным Но лучше, лично всё принести.В судах писем очень много приходят, пока твое расмотрят много времини пройдет.Может что то новое еще узнаеш.Лучше выдили время и сама сходи.[+sign]Красиво жить не запретишь!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я там уже была. Охоту туда ходить отбило напрочь. Мало того, что они принимают 2 дня в неделю по 3 часа, так моя районная судья (повезло мне) отъявленная стерва. Это говорили все, кто там был и я в этом убедилась. Я пришла (и ещё куча народу), она говорит: я скоро ухожу в отпуск, так что приходите в сентябре (!). Я говорю, извините, а что у вас в суде друг друга не заменяют? Насколько я знаю, если дело ещё не взято в ход - его просто обязаны принять и передать судье, который в данный момент не в отпуске. Потом она смиловалась и сказала, ладно, я приму у вас заявления. Я выстояла очередь (всего было убито 4,5 часа времени), захожу, подаю заяву. Она, мельком глянув, говорит оно неправильное - не те статьи указаны. Я говорю: не проблема, скажите какие, у меня с собой есть дискета, я сейчас всё исправлю. А она (ехидно улыбаясь): Идите к адвокату, я консультаций не даю...У меня прямо кома была!!! Я ей сказала, что она очень милая женщина и ушла. Разревелась прямо там, в здании суда. Сука такая! Да ещё братец родной (он у меня судья) подлил масла в огонь. Я когда составила заявление - переслала его ему и попросила вычитать на предмет ошибок. Он мне в ответ прислал образцы чьих-то заяв. Я из даже смотреть не стала - какой смысл мне все данные перенабирать?! И понесла в суд то, которое я набирала. И, как оказалось, он моё заявление НЕ ВЫЧИТЫВАЛ! Я ему вся в слезах-соплях позвонила, матюков нагнула и с тех пор с ним не общаюсь. Спасибо, помог...Это уже потом я узнала, что она не имела права не принять заяву, а если она её не принимает, то она должна была мне письменно это подтвердить...Но, к сожалению, я не юрист и даже судьи пользуются этим. Поплакалась Вам....Вот поэтому я и подумала об отсылке заявления письмом...Прямо не знаю что делать...((((((9[+sign]Боишься - не делай; делаешь - не бойся![-sign]
0

Поделиться сообщением