Опубликовано: 18 янв 2012 таке чудо треба робити із водою/пивом/вином ,або у варіаціях потім остудити і лише тоді різати :)взагалі люблю яловичину ,але для неї головне багато рідини і довгий час тушкування:)дуже класно і до макаронів і до гречки і до картоплі 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 янв 2012 і з цим справляється без проблем будь яка каструля на плиті ,т.б. навіть духовки не треба:) короче смачно і не муторно, головне потім довго на малому вогні тримати:) помішувати іноді 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 янв 2012 в каструлі воно не так виходить... в каструлі класно "утушується" а тут саме таким шматком великим вийшло - цікаво.Крім того, залишити каструльку на 5-6 годин на електроплиті я ще можу, а от нині на газовій - боюся.[+sign]Новым родителям некогда жить:Нужно все время стирать и сушить.Чтоб им полегче немножечко былоМы им подарим веревку и мыло!Не заздріть мені! То ви не порівнювали мою товстезну медкарту із тонюсінькою зарплатнею![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 янв 2012 ага, краще таки якусь гусятницю, 5-6 годин забагато досить години 3 з головою в духовці ті же яйці ...як по мені головне для яловичини ,щоб нічого з рідини не визирала - бо скільки не грій ,без рідини буде гумове 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение