Порадьте хорошого перевіреного україномовного психотерапевта в Києві. Є такі?

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Порадьте хорошого перевіреного україномовного психотерапевта в Києві. Є такі? Розумію, що більшість спеціалістів навчаються в Москві, тому після їм комфортніше спілкуватися російською. Зазвичай мені все одно якою мовою розмовляють люди, але не цього разу... Знайти потрібні слова, описуючи свій душевний стан, зможу лише в тій мові, якою думаю і відчуваю. Розумію й часом розмовляю російською, англійською на загальні теми, але коли йдеться про особисте з"являється "мовний бар"єр".Сподіваюсь, що написала хоч трошки зрозуміло... Дякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вставлю 5 коп я вот например врач - русскоговорящий, но прекрасно украинскопонимающийПодумайте хорошо - Вам важен украинскоГОВОРЯЩИЙ врач или украинскоПОНИМАЮЩИЙ? Думаю, что второе - а таких большинство, тех кто живет и практикует в Украине. Просто мне кажется(ИМХО), что никакого значения не имеет на каком языке говорит врач, если он Вам понятен, важно, чтобы он понимал Вас на украинском. Ищите не по языку говорения, а по качеству специалиста(сново ИМХО)[+sign]www.mdclinic.com.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Плюс() .[+sign] Tempora mutantur et nos mutamur in illis Varium et mutabile semper femina Consumor aliis inserviendo [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

завжди і всюди раджу Тичковський http://psiholog.com.ua/node/431.Він україномовний,мені навіть було дещо важко зразу переключатись(я думаю російською).Ми ходили з дитиною,проблему блискуче вирішив.Приймає і дорослих також[+sign]Я б Вас послал, да вижу Вы оттуда![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

звичайно, хочу знайти фахівця, але україномовного Я і російськомовному, і україномовному маю платити за цю послугу, то чому я не можу обрати більш комфортний для себе варіант?Йдеться про ринок послуг, де з- поміж багатьох подібних варіантів споживач обирає "саме той".Крім того, є різні рівні ПОНІМАНІЯ (нікого не хочу образити, але всяке буває: он прем.єр-міністр .і понімающій і говорящій).. мені доведеться висловлюватися здебільшого загальновживаними словами, а не так як я відчуваю, щоб бути впевненою, що спеціаліст мене точно зрозумів, а не просто робить вигляд.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за контакти І за розуміння ситуації
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а у нас и близко не подобрался к проблеме, я потом сама разгребла назначил в результате успокоительный сбор
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а он и не должен был разгребать ваши проблемы [+sign]где гречка?...http://www.likar.info/register/photos/123738/ne_kurit.jpg[-sign]
0

Поделиться сообщением