Кроссовки Puma новые, 21 см стелька__670 грн

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Кроссовки Puma новые, 21 см стелька__670 грн Puma Kids evoSPEED 5.2 IT Jrрозмір 2.5 Little Kid, європейський 3421 см - устілка не виймаєтьсяПо ссылке много фото и полное описаниеhttp://www.megashoes.com.ua/detail/81701842524553/puma-kids-evospeed-5-2-it-jr-little-kid-big-kid/[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я б взяла - як можна поміряти?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

це ж треба так, щоб дитя зі школи прийшло?:) 0679854643[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ок, записсую)) а Ви територіально де?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

як варіант - я можу взяти, лишити гроші, а як не підійте - поміняємся назад
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Легко! Бортничі, Лісова - але, краще, перша половина дня.На Петрівці можна у п"ятницю на цьому тижні - друга половина дня.А! На Книжковий Арменал збираюся 21.04 [+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а, чекайте, вони штучні?.. соррі, я щось провтикала. мабуть, пошукаю щось натуральне. вибачте... + не хочу, щоб нога потіла
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ок Думаю, це радянська спадщина в нас сидить: не шкіра - значить жуть :)) Але ж бренди, сучасні матеріали і таке інше ;) У спортсменів форма не котонова теж.А ще мене влаштовую, що сину їх вистачає на шкільний рік + влітку доубити - чудово за 30 $, я вважаю. Не вмовляю, чесне слово :)) Вдалого пошуку![+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та я оце думаю, що як побачу турецькі мокасіни за 1000 грн - то зразу побіжу за Вашими
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та, ото ж! :)))) Але, знайома НьюБеленс за 800 з чимось купила тут в Києві сину, так що є всі шанси[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

але мені ні Лісова, ні Бортничі не по дорозі... а на Коктрактовій не буваєте?
0

Поделиться сообщением