Київ, перевірити серце без попереднього запису можливо?

19 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Київ, перевірити серце без попереднього запису можливо? я вже створювала тему про проблеми із серцем і нашого племінника ще понад півроку тому... місцеві лікарі направили хлопця 17 років на консультацію до Києва, бо самі не змогли розібратися, що там до чого, але щось, за їхніми словами, погане...і лише сьогодні ввечері сестра чоловіка повідомила, що в неділю нам треба зустрічати з потяга мою свекров із онуком. направлення їм не дали, додзвонитися ані в Стражеско, ані в Інститут серця я не змогла. бо реєстратура вже не працює... тому хочу запитати у тих, хто має досвід консультацій в цих установах, чи приймуть племінника одразу в понеділок, можливо, за додаткові гроші? бо всі питання бажано вирішити до п*ятниці...сподіваюсь, якась історія хвороби і попередні обстеження у них будуть на руках.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

там везде по записи, но за неделю вполне можно српавится на счет института сердца, то у них на сайте вся инфа есть.узи сердца платное в любом случае[+sign]________________________________________Добро обязательно победит зло. Поставит на колени и зверски убьет.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В центре сердца проконсультируют за деньги, очень не маленькие. ЭКГ с расшифровкой 200грн.Может пойти на консультацию к кардиологу в частную клинику и попросить направление?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

там мама дасть дитині кілька тисяч грн вчора у обласному кардіоцентрі (чи як він там називається), де малого лікували, відмовились дати направлення, мовляв, ми нікому нічого не даємо, їдьте так. чоловік сьогодні порадив сестрі взяти направлення у місцевій районній поліклініці за місцем прописки - як не у кардіолога, так хоч у терапевта, але то вечір був, чи взяли - не знаю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

щось я з сайтом та умовами прийому пацієнтів не розібралась поки до кінця) бачу телефони для запису на прийом. 17 років - це ж вже дорослий? тобто немає сенсу їхати одразу в понеділок на Братиславську? бо запишуть на інший день все одно? варто лише подзвонити і записатися?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з направленням легше, без направлення і іногородній - важче. Треба дзвонити в інститут і взнавати, як можна туди попасти за таких обставин. А може, вам просто екг+узі+конс. кардіолога вистачить? В центрі серця платно так можна. Залежно від проблеми і від вже проведених обстежень.[+sign]Мама одного ребенка наивна и неопытна, как новобранец в армии. Мама двух детей спокойна и уверена, как дембель. Мама троих детей это СПЕЦНАЗ.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сьогодні з*ясували, що у виписці з історії хвороби написано, зокрема, що рекомендоване обстеження в Стражеско. може, це і є так зване направлення?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да. это можно считать направлением. в стражеско без записи - с этой выпиской в регистратуру+ м они дальше направят к врачу. я вчера по своим делам звонила узнавала
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую! вже трохи ситуація прояснюється
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можно! приезжаете к 9 утра, можно чуть раньше в тот же Стражеско, идете в регистратуру и узнаете как можно попасть к хорошему кардиологу (дадите тете и регистратуры 50грн. - она направит и все оформит :) + дополнительно там по-моему какойто официльный взнос если без направления).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, значить з понеділка зранку у Стражеско. Якщо там приймуть, то в інститут серця вже немає сенсу звертатися?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

если жаждите доп.расходов - можно и туда :) сама - сердечник со стажем, но в ин-т сердца не хожу, не вижу смысла. В Украине есть две школы: Амосова и Стражеско. Все ведующие доктора там и находятся, в остальных местах подрабатывают иногда :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я, т-т-т, не знаю сучасних реалій))) Хоча мою родину ця проблема теж не обійшла стороною, тато у 91-му в 51 рік не пережив третього інфаркту, але відтоді стільки всього в країні змінилося...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можно вам вопрос в личку задать?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можно вам вопрос в личку задать?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вы мне? задавайте :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ви дуже помиляєтесь. А стосовно серйозних кх втручання до ін-т Стражеско я б не зверталась .[+sign]...И все как будто под рукою,И все как будто на века... (Б. Окуджава)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

лички-то нет. маякните мне [email protected]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще раз дякую за консультацію! вчора були, виявилось, що вистачило одного дня, щоб підтвердити діагноз.
0

Поделиться сообщением