Опубликовано: 28 май 2014 як відновитися після антибіотиків?+ цього року хворіла як ніколи багато (вітрянка, гнійна ангіна, цистит, запалення нирок). тричі пропила антибіотики. шлунок наче повернувся і норму за останній місяць без ліків, і спортом щодня займаюся, але відчуваю фізичне знесилення, жахлива чутливість до погоди (ніколи раніше не було) - в спеку суцільні втрати свідомості, в дощ голова розколюється. до повного щастя потоншало і так не шикарне волосся, шкіру висипає або вона ніби в бульбашках дрібних, як перед висипом - відчутно на дотик.як Ви відновлювали здоров*я і загальний стан тіла після антибіотиків?різні проблеми вирішували локально, симптоматично чи якось внутрішніми засобами? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 28 май 2014 а вы бактерии пьете - Лактовит и т.д.? отдыхайте и гуляйте, спорт может и не нужен, если сил нетсвежие овощи-фрукты, салаты, кашину и настроение, радуйтесь солнцу!!допишу - зеленый чай, имбирь, медмятный чайвам нужно восстановить микрофлору и иммунитет 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 28 май 2014 ні, жодних бактерій мені не призначали. дякую, почитаю про це:)+ спортом не силую себе, лише тоді тренуюсь, коли не через силу. покинути не можу - за місяць похід у гори, мусово тренуватися. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 28 май 2014 я не можу призначити на відстані, але, я б зробила так+ 1. Зранку натщесерце сорбент будь-який, можна ентеросгель, можна сорбекс.2. Вода чиста питна за півгодини до кожного прийому їжі біля стакану, ще стакан на ніч і зранку.3. Хофітол по 2 табл.3 рази на день перед їжею 2-3 тижні4. Лактів ратіофарм по 1 табл. 2 рази на день 2 тижні5. Цинктерал тева по 1 табл.2 рази на день через 1-2 години після їжі. Повторюся - це не призначення, це просто для ознайомлення.[+sign]"Даже за самым красивым павлиньим хвостом скрывается самая обычная куриная жопа. Так что, меньше пафоса, господа." Ф.Г.Раневская[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение