терміново, здоров*я

15 сообщений в этой теме

Опубликовано:

терміново, здоров*я дівчаточка, поможіть, бо вже не можу витримати.вранці сьогодні була у стоматолога, поставили пломбу, вичистили зубний камінь (без анестезії). у проміжках чистили якоюсь пекучою пастою, полоскати не дозволили (ніби пломба не візьметься).це все було о першій годині.до вечора вся ротова порожнина дуже пече (почистила, полоскала - не помогло), а на губі і під нею, в куточку, напухли якісь дрібнесенькі пухирці. болить/вогнем пече, терпіти несила+ на щоках симетрично лініями такі ж лізуть, поки без болю((полоскала нагідками, ефекту нуль, площа припухлості росте. чим то пригасити можна? завтра день важливий, мушу нормально соображати(((((вибачте, що плутано і довго.+адмін, дозвольте повисіти годинку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да, я тоже считаю, что надо ехать в дежурную стоматологию () [+sign]Буду воспитывать в себе силу Оли! :)Every time I look at the keyboard, I see that U and I are always together.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я у маленькому містечку, в батьків зараз. тут немає цілодобових( а вранці обов*язково забіжу!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

выпейте что-то от аллергии на всяк случай, может это реакция?..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

антигістамінне щось є у вас в аптечці? (Лоратадин, Діазолін, Цетрин, Супрастин) () .[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

уколіть дексаметазон [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пополощите отваром из коры дуба, но описание как- то на стоматит смахивает, правда он с высокой температурой и довольно стремительно Развивается...И пухирцы мелкие там тоже есть и болит жутко...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

температура 37. випила діазолін
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, що скерували. буду напоготові..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не всегда с температурой У меня нет температуры на стоматиты, особенно аллергического характера если они[+sign]Чем ярче горят мосты за спиной, тем светлее дорога.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дексаметазон в уколе не помешает Плюс полоскать шалфей, кора дуба, стоматидин, если на стоматит похоже[+sign]Чем ярче горят мосты за спиной, тем светлее дорога.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1, у меня такая же реакция была. [+sign]Моя любовь - без дна,А доброта -как ширь морская,Чем я больше трачу,Тем становлюсьсильнее и богаче! ШекспирКак кому, а мне нравится думать!М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

алергія у мене теж так було після глобальної чистки на 1,5 години Я теперь обираю тільки "лайт" варіант зняття зубного каменюЯ не знаю що вам порадити, но я просто випила антигістамін
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

значить так -антигістамінне, тримати на поготові дексаметазон 2 ампули+ Сорбенти - вугілля, ентеросгель, будь що.Пити побільше.Нічого гострого, солоного, гарячогоПолоскати як найбільше відваром кори дуба, ромашкою (тільки не спиртовими розчинами!!!)Ех, плямки обробити б ваготілом, але не знаю чи є він зараз...[+sign]"Даже за самым красивым павлиньим хвостом скрывается самая обычная куриная жопа. Так что, меньше пафоса, господа." Ф.Г.Раневская[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, краще. температура впала, вранці напухло більше, набралося водою.+ лікар скоригувала трішки лазером, призначили герпевір - кажуть, знижений імунітет, а на губі дрібна інфекція.
0

Поделиться сообщением