Опубликовано: 14 мар 2014 Ортопед на дом Підкажіть, будь ласка, хто в курсі. Дитині місяць, має бути, наскільки я знаю, огляд ортопеда плановий. В найближчій поліклініці ортопед такий собі, плюс черги до нього ніхто не відміняв, везти кудись у приватну клініку немовля геморойно з огляду на годування на вимогу, замовляти вузького спеціаліста з приватної клініки дорого - десь 850 грн і вище. Вирішили пошукати фахівця, який би подивився дитину в приватному порядку дешевше, аніж за 800 грн. Знаю, раніше і Пилипчук, і Копейкін погоджувались на такі виклики, а як зараз? Хотілося б хорошого спеціаліста, бо старша дитина досі вигрібає ортопедичні проблеми. Дякую всім, хто відгукнеться. Ще потрібен ніби невролог, але про їхні візити до немовлят в інтернеті взагалі немає відгуків, з чого роблю висновок, що це фантастика. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 14 мар 2014 И все-таки советую везти в клинику, если у ортопеда возникнут подозрения по тазобедренному суставу, как он без УЗИ и рентгена определит проблему? Тем более не могу понять в чем проблема покормить ребенка в клинике или по дороге к ней если Вы кормите сами, а не с бутылочки.Про неврологов и их визиты очень много отзывов, приходят-смотрят, с этим легче.Но все-таки посоветую "Беби-центр" к Роговому, там же есть и невролог, запишетесь на удобное для Вас время.А Копейкин в последнее время разочаровывает все больше([+sign]Спасибо тем, кто меня любит-вы делаете меня лучше. Спасибо тем, кто меня ненавидит-вы делаете меня сильнее. Спасибо тем, кому вообще пофиг-вы нужны для массовки.Таня, сынок-Игорек, дочка-Виктория:)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 14 мар 2014 Так узд ж у три місяці призначають, саме тоді вже до клініки й збиралися. Чи я помиляюсь? Просто хотілося зробити якомога менше зайвих рухів:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 14 мар 2014 Крім того, до нас педіатр має приїхати на дом, бо це фінальний етап програми спостереження за вагітністю, то я вже й на інших спеціалістів губу розкатала:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 14 мар 2014 Так можливо дочекаєтеся педіатра+ цей лікар також має володіти діагностикою і ортопедичних, і неврологічних проблем, хоча б елементарних. І якщо її щось насторожить, то вона відправе на дообстеження до вузьких спеціалістів. Скажіть будь-ласка, а Ви в якому районі мешкаете, тому що наприклад у мене в поліклініці є кабінет здорової дитини, в якому Вас навчають масажу та гімнастиці відповідно до Вашого віку, в гімнастику також входять вправи щодо профілактики дисплазіі т/б суглобів, і массаж направлений для розвитку і зняття фізіологічного тонусу дитини.УЗД в деяких випадках призначають і раніше трьох місяців, кожен випадок індивідуальний.[+sign]Спасибо тем, кто меня любит-вы делаете меня лучше. Спасибо тем, кто меня ненавидит-вы делаете меня сильнее. Спасибо тем, кому вообще пофиг-вы нужны для массовки.Таня, сынок-Игорек, дочка-Виктория:)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 15 мар 2014 Дякую за відповідь) ми живемо між площею Шевченка та Виноградарем, напевно, і в нашій поліклініці має бути щось подібне, діти приписані до поліклініки на Свободи 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 16 мар 2014 Вгору, досі актуально Узд навряд чи зараз знадобиться, так що ортопед міг би приїхати і до нас, питання - який ортопед? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 17 мар 2014 Если левый берег могу порекомендовать нашего + Хотя надо у него уточнять, может он и на правый берег съездит. Очень приятный и грамотный доктор. У него лично не спрашивала, но на просторах интернета вычитала что учился у Пилипчука. Если интересно, пишите в личку. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 мар 2014 ми їздимо в центр Бебі, дізнайтесь, може вони й вдома оглядають+ Ми там були й в місяць (офтальмолог, невролог, ортопед і педіатр), й в 3 місяці (ті ж самі + нейросонографія). УЗД суглобів нам порадив лікар зробити в 4 місяці, раніше роблять коли є якісь сумніви. Старшу дочку завжди оглядав Роговий, а з Ванєю потрапили на Лєвадного - мені він теж сподобався.[+sign]"Даже за самым красивым павлиньим хвостом скрывается самая обычная куриная жопа. Так что, меньше пафоса, господа." Ф.Г.Раневская[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 мар 2014 дякую, нам далекувато. найближче - медіком на оболоні, але вже дешевше з*їздити в добробут на Татарську. а додому бебі-центр ніби лікарів не пропонує, принаймні, на сайті такої інфоримації немає( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение