Пурелан (шукаю)

17 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Пурелан (шукаю) Дуже потріскали соскИ, до м"яса.Мажу зеленкою,бепантеном.Спочатку лікувала один,а тепер і другий такий самий. Вже не знаю,чим помазати. Може, у кого є початий непотрібний пурелан чи щось схоже -- куплю недорого
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на кидстафе поищите http://www.kidstaff.com.ua/search.php?words=purelan&temacat=-1&action=add&region=37&mode=search
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую. Знайшла)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не мажте зеленкою, вона сушить і робить ще гірше перевірте правильність прикладання. І ще допомагають ванночки з дубовою корою. Заваріть дві мисочки дубової кори і кожен раз після годування, проходячи мимо, просто опускайте соски у ті ванночки. Підтримуйте теплу температуру, в холодне не дуже приємно пірнати цицьками. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

накладки силіконові не хочете спробувати? [+sign]Сильные выживают, а слабые погибают – не верьте. Выживают только хитрожопые![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

яко дитя маленьке, воно може просто не подужати смоктати через накладку а більші діти вже з норовом, взагалі можуть забастувати :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

моя смоктала, але діти різні, то правда. без них я б орала дурним голосом... мені ті годування були взагалі як похід на плаху((( [+sign]Сильные выживают, а слабые погибают – не верьте. Выживают только хитрожопые![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зеленку не используйте меньше белья и воды , больше воздуха ранам
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Накладками користувалась лише в пологовому,коли прибуло молоко і соски набухли, але він так погано їх брав. Зараз нам вже 11,5 міс., накладки не візьме, я його знаю!)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спробуйте дубову кору. На накладки погодиться далеко не кожна дитина. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спробую)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в Мазеркеа не дивились? раніше там був .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На сайті мамуля замовляла перед новим роком, бачу, Ви вже знайшли, але, може, комусь ця інфа теж згодиться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я шукаю не новий, т.я. новий мені зараз дорого (((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, ціни на нього кусаються. Я брала маленький за 67 грн, жаба давила, але вже в пологовому зрозуміла, що без нього не витримала би постійного висіння на груді в очікуванні приходу молока.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Згадала, мені наш педіатр казала, що також допомагають
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спонжики з обліпіховою олією, прикладені до сосків між годуваннями
0

Поделиться сообщением