потрібна няня в Білогородку Києво-Святош. району, буду рада за рекомендації!

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

потрібна няня в Білогородку Києво-Святош. району, буду рада за рекомендації! з квітня, дитині 6 міс, спочатку часткова зайнятість, потом постійна. няня потрібна на тривалий період. до нянь ставимося з увагою, перша няня працювала у нас зі старшим сином 8 років, досі дружимо.сподіваємся і зараз знайти добру жінку, що любить дітей!порекомендуйте, будь ласка!067 5062320
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дала Ваш телефон Няне (именно с большой буквы), которая проработала в нашей семье 8 лет и до сих пор как член семьи.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Можно не по теме у Вас спросить? Ваш сын в Белогородскую школу ходит? Можете что-то о ней сказать. Я не так давно сюда переехала, никого тут не знаю, в школу ездим в Киев, но нужно переходить поближе. (Извините)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, він в києві вчиться. ми міркували про білогородку, навіть з вчителями познайомилися, школи хороші, вчителі теж, але подумали про близькість до своєї роботи.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

питання про няню актуально
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо за ответ, мы ходим в спецшколу с изучением английского, вот рассматриваю 196 ( на окружной ), но там классы переполнены, если пойти в Белогородскую, то потеряем английский. Но как вариант буду думать, раз хорошие.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

№ 1 хвалять більше ніж №2, англійську не втратите, якщо візьмете репетитора. але дивіться самі. тут ніхто не порадить, треба дивитися на вчителів і на клас
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

№ 1 хвалять більше ніж №2, англійську не втратите, якщо візьмете репетитора. але дивіться самі. тут ніхто не порадить, треба дивитися на вчителів і на клас
0

Поделиться сообщением