Питання про закройні ножиці

7 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Питання про закройні ножиці Дівчата, на роботі подарували гроші (500 грн), хочу купити собі на ці гроші ножиці для розкрою. А то в мене одні китайські, другі - старезні білоруські, а хочеться чогось понтового :) Порадьте, пліз - хто чим кроїть. Ну і взагалі, на що варто дивитися при виборі, окрім ергономіки. Дякую.[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я посмотрю вечером фирму моих...я ими довольна...пользуюсь лет 5...когда будете выбирать, возьмите кусочки разных тканей (особенно шифон и джинс, или пальтовую) и пробуйте. Лезвие по всей свой длинне должно одинаково резать, не закусывая ткань, а кончики быть острыми. Посмотрите, чтобы поверхность лезвия была ровной, не изогнутой. И когда будете резать, нужно чувствовать не уводят ли ножницы всторону
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У мене Nikken Fine Cross. Коштували 240 грн. + Я дуже ними задоволена.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую. Я такі вчора убоялася купувати - подумала, що металеві кільця будуть палець натирати Купила ось такі: http://www.shveinyisvit.ua/catalog.php?id=321І на решту - ще одні німецькі, для підрізання припусків і інших дрібних робіт. Ще одні запримітила - кусачки для ниток, але так і розоритися можна :)))[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением