Допоможіть опізнати поломку швейної машини!

15 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Допоможіть опізнати поломку швейної машини! Мій син періодично крутить машинку, піднімає-опускає лапку і т.д.Раптом після такого "шиття" помітила, що лапка не дістає до нижніх зубців транспотера на 1-2 мм, тобто взагалі не тягне тканину і не тримає її. Транспотер має тільки 2 позиції: зубці повністю "тонуть" або звичайне. Тобто питання не в зміні режиму роботи транспотера.Але в чому тоді? Невже 2-річна дитина могла щось суттєве зробити?..Рятуйте, хто має хоч якусь версію...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

проверьте регулятор нажима лапки, возможно поставлен на минимум. + А какая машина? И все таки не нужно пускать малявочку туда, это достаточно нежная вещь, да и ребенку опасностей хватает - скрутить маленький винтик очень легко.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и регулятор натяжения нити прверьте [+sign]Сорока-ворона на припечке сидела, деткам кашку варила...а почему?...этому дала, ...и этому дала, ...и этому дала, и этому дала...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хорошо что не мобильным телефоном поиграл - хоть вещь на месте:) [+sign]Сорока-ворона на припечке сидела, деткам кашку варила...а почему?...этому дала, ...и этому дала, ...и этому дала, и этому дала...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Janome 415 Там таки в самій лапці проблема. Транспортер в нормі...Ех, я б з радістю не давала йому того крутити, але він такий технарь, що при ньому неможливо нічим користуватися, якщо потім не дати попробувати. Я раніше показувала, де можна акуратно нажимати. Він ніби тарався легенько...Невже капець машині?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, понятно, у меня похожая. Слухайте : там скорее всего есть функция дополнительного подъема лапки, рычажок, которым Вы поднимаете лапку, поднимите как обычно, а потом еще движение вверх - она еще приподнимается, потом опустить, должно помочь. Или на левой боковой стороне круглый регулятор прижима лапки, прокрутите плавно с по всем позициям. В любом случае это не капец. А для того чтобы Вы порешительнее ребенка не пускали, я могу отдельным постом рассказать что такое прошитые пальцы и другие ужасы швейного производства. Хоть обесточенную крутит ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и саму лапку снять и поставить заново тоже не помешает
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую Лапку знімала-одягала кілька разів. Спробую пошукати ті всі ричажки.Стосовно безпеки, то я сама маю прошиті пальці, плюс ще й голка тоді зламалась і мені палець оперували... Звичайно, дитина тільки до вимкненої машинки має доступ (плюс знімаю педаль, щоб сам не умудрився в розетку віткнути). Дякую за поради і турботу :-)Дуже сподіваюсь знайти ті чудо-кнопки і все назад повернути.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Знайшлась причина. Не повірите :-) Я відкрутила бічну панель машинки і побачила, що туди якимсь чином моя дитина запхала додаткову лапку. Вона просто механічно "не пускала" лапку опуститися....Мда, юний технік у мене росте.Дякую всім за поради і підтримку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:)) Добре, що обійшлося. Наперед не пускайте. в мене до швейного столу ніхто не має права підходити. Раз мала взяла мої закрійні ножиці - ох і наслухалася вона від мене, по чому конвалії в Пакістані :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

)))) у меня тоже закройные ножницы - святыня)))
0

Поделиться сообщением