Опубликовано: 6 сен 2006 про вибір ковдри Вирішила я купити хорошу нову ковдру на двоспальне ліжко. Зразу якось налаштувалася на білірбеківську пухову. Бо на основі досвіду носіння справжніх пуховиків і синтапонових / силіконових гадаю, що така ковдра і не паритиме, й не електризуватиметься, і легка. І от приходжу до магазину подивитися- прицінитися, а продавщиця-консультантка давай мене відмовляти. Мовляв, навіщо так переплачувати (Це при тому, що її вигідно продати дорожчу ), якщо можна купити з якогось (не скажу точно) поліефіру. Мовляв, і пратимете її самі в машині скільки схочете, і така ж легка та тепла, ще й не алергійна, ніякі мікроорганізми в ній не заведеться. Бо антиалергійна обробка в пухових з часом втрачає ефект. І зовсім не електризується, і не парить. Словом так гнула свою лінію, що я аж завагалася...Напишіть, хто користувався цими ковдрами, яка краща в користуванні. Буду вдячна за відгуки. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 6 сен 2006 в нас така (поліефірна). Практично невагома, тепла але не парить. Ми купили цей комплект з ковдри і подушок, коли в мене запідозрили алергію і не могли визначити збудник. Думаю, не пошкодуєте. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 6 сен 2006 Поддерживаю, очень хорошее одеяло. (-) . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 6 сен 2006 а где такие продаются? мне сыну-аллергику купить надо[+sign]Мой сын первоклассник!Анна и Денис (01.10.2000)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 сен 2006 А де Ви свою купляли? може там ще й досить їх продають :) Так я батьків відправлю нехай куплять[+sign]Мой сын первоклассник!Анна и Денис (01.10.2000)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 сен 2006 а мне не не понравилась, я мерзляк и муж тоже короче зимой было холодно, а летом парило. Купили билирбек, но шерстяное т.к. у мужа аллергия на пух. Очень довольна. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 сен 2006 і справді, не електризується в мороз? бо в нас була якась шерстяна з домішкою синтетики, так в морозяні ночі так "блимала" і до тіла не приємно було навіть через байкову піжаму. Бр-р! Боюся знов на таку натрапити 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 сен 2006 шкода :( з його теперішніми розмірами по цьому базару прийдеться місяць шукати :)[+sign]Мой сын первоклассник!Анна и Денис (01.10.2000)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 сен 2006 поліефірні я бачила і в Кишені і в Метро, кажуть, є , тільки не відомих фірм, а білірбеківські на метро Осокорки в магазині "ВЕнето" там і поліефірні, і шерстяні, і пухові 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение