Кухонний комбайн. Потрібен?

13 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Кухонний комбайн. Потрібен? Я в роздумах. З одного боку хочеться, щоб була компактна машинка під рукою на кухні - щоб овочі різала, тісто місила, фарш крутила.... Але місця мало... Може краще купити все окремо?Дівчата, чекаю ваших порад. Купувати? Якщо так, то який?Дякую всім небайдужим.[+sign]Из двух влюбленных один всегда стерва...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я выбрала отдельно. комбайн продала . был тефаль калео
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

если Вы - ХОЗЯЙКА, то комбайн Тогда комбайн любого размера не будет мешать.Советую браун К700, с друмя чашами и разнымими насаднками.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

І якщо не хазяйка - тим більше :)) В мене така сама модель, Браун. Не знаю, як я без неї жила раніше.... Фарш, тісто, салати, борщі готуються в кілька разів швидше.Достатньо компактний, в мене постійно стоїть на поверхні і в бойовій готовності :)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А миється легко? Розбирається по секціям? І якого розміру хоч приблизно, бо дуже вже я обмежена площею((((Спасибі, що не посилаєте в магазин))))) довіряю вам)))))[+sign]Из двух влюбленных один всегда стерва...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Легко.. Там дві ємності. Меншу я використовую як блендер, роблю в ній коктейлі, сирні маси, подрібнюю горіхи і сухофрукти. До більшої чаші додається багато насадок, які дозволяють молоти м`ясо, різати овочі, терти овочі (в т.ч. на деруни), місити тісто, робити соки... Чаші стоять на підставці, знімаються і миються . Всі насадки легко знімаються.Виглядає отак:http://www.eplaza.it/Shop/Product.asp?idsos=BRPERC01
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Без комбайна - как без рук!! :) Но у меня кухня большая. Хотя все по отдельности еще больше места занимает.Браун К700 - с двумя чашами, угловой - становится в уголок и молчит там, пока его не спросят :) Замечательный агрегат![+sign]Лариса + Марта 05.12.2000[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про Браун этот вопрос — а там нож для фри есть? И блендер, чтобы шейки или коктейли делать тоже (это в той чаше, которая поменьше, да?)?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нож для фри есть точно. Кстати, в купи-продай такой комбайн продают:http://www.likar.info/forum/read_all.php?theme=70507
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ніж для фрі є... також є ніж для нарізання пластинками, звичайна терка і терка для дерунів.Коктейлі я в комбайні роблю тільки молочні, в меншій чаші. Про шейки не скажу, не пробувала.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А мясорубка? чи якийсь ніж, що може її замінити?[+sign]Я могу противостоять всему, кроме искушения....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Насадка для фри есть, но мне, честно, не очень нравится, как получается картошка - очень толсто, как для меня. Лучше покупать замороженные фри, наверное. Для коктейлей используется маленькая чаша, я делала молочные - ням-ням.[+sign]Лариса + Марта 05.12.2000[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Там основний ніж виконує функцію м`ясорубки. Можна зробити фарш будь-якого калібру - від маленьких шматочків до паштету....
0

Поделиться сообщением