хто на днях їхав по Варшавській трассі(Київ-Коростень-Сарни-Ковель)? відгукніться, який стан дороги, чи ще є об"їзд на Ємільчино?

15 сообщений в этой теме

Опубликовано:

хто на днях їхав по Варшавській трассі(Київ-Коростень-Сарни-Ковель)? відгукніться, який стан дороги, чи ще є об"їзд на Ємільчино? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

трасса проездная За Коростенем шлагбаум и знак "Стоп", но когда подъехали машиной, то дорожники нам открыли дорогу. Состояние трассы: Киев-Коростень - отлично, от Коростеня еще км 50 нормально, а вот ближе к Олевську все хуже. Сначала идет ремонт мостов, а потом сплошная "стиральная доска" аж до конца Житомирской области. В начала Ровенской области и до Сарн дорога хорошая, но плохо чистят. Одна колея от машин только.От Сарн и до конца Ровеской области вообще трындец - никто не чистил + дорога разбитая, а вот с начала Волынской и до Ковеля дорога нормальная.В общем ехать можно, где-то идете 30-40, где-то 100-110. Только будьте внимательны и не спешитеЕхали туда 31-го, назад 3-го[+sign]“Жизнь дается человеку только один раз, и прожить ее нужно так, чтобы не ошибиться в рецептах” В. Ерофеев[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вы шутите - зачем вам объезд. по этой дороге каждое утро такое кол-во машин на работу в киев....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я люблю цю трасу, я знаю об"їзди на Білокоровичі, мало машин, мені до Маневич так дуже швидко ніж на Житомир Я завжди нею їзджу, хоча брат вночі їхав вперше на пассаті матюкався. Там є штаток вибоїн самих пару кілометрів.Але ж можна і 130 їхати по деяким шматкам дороги.Справа в тому що я їзджу сама на маленькій машині з 2 дітьми. І тому цікавить чи розчищена дорога.Нехочу їхати на Рівне-Житомир-Луцьк..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую за відповіді. Канікули всеодно пропадають...Їхати чи ні незнаю...сьогодні наскочила на кусок льоду на 40-річчя Жовтня машина завиляла( в мена шкода-фабія нью.Вечером пересіла на Туксон...теж саме його закидає ще більше)...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а лід є по дорозі чи колії роз"їзджені. А в лісі під Олевськом норм дорога? ю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

почти до Олевска дорога нормальная, сухая, льда нет в районе Олевска (от Белокоровычей и до конца Житомирской области) плохая - асфальт не сделали, просто грунтовка покрытая снегом слегка. Но ехать можно! Машину не носит. Тяжело ехать только от Сарн и до Волынской области, там обледенение и снегом занесенная дорога.Мы проехали за обычное время, не больше. Думали будет гораздо сложнее! Но лопата и трос у нас в багажнике лежит:)[+sign]“Жизнь дается человеку только один раз, и прожить ее нужно так, чтобы не ошибиться в рецептах” В. Ерофеев[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

гололед- завтра обещают вроде плюс- если правильно дату услышала. на фабии не рискнула бы. полный привод- самое оно!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Землячка :-) також люблю цю трасу. Але зимою не ризикую
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я вже теж, 10 січня знайомі розбились на машині, дівчина 18 р загинула, під Сарнами ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Боже, який жах... мої співчуття
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

але на жаль не знаєш де це може статись+ В минулому році на Житомрській трасі там де ремонт в нас вїхала ванажівка (20 т.). добре, що не на великій швидкості і всі живі, але машини нема, не підлягала відновленню. Дякую Богу, що були на авто чоловіка, якбі на моїй Ноті, то хто зна , як би це закінчилось. а ле я розумію, після цього випадку я перестала їздити по Житомирці, чисто психологічно важко, тільки на новорічні свята перший раз поїхала, бо боялась, що Варшавку не чистять.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так, дуже сумно...але що робити, я їхала восени, там такі чудові пейзажі біля доріг.. ..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я все ж таки поборола страх і їхала по цій трасі. Траса в чудовому стані. Все чисто. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за інформацію буду знати
0

Поделиться сообщением