А в ЧоРногорию ктото собирается или был может в прошлом годку?

15 сообщений в этой теме

Опубликовано:

А в ЧоРногорию ктото собирается или был может в прошлом годку? Интересуют виллы, ваши отзиви, что лутше учесть. Может машиной кто ездил, как виллу заказывли через интернет? и вообще кому что понравилось в этой чудной стране?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А чем эта страна чудная? Я вот думаю, ехать туда иили нет. Цена не маленькая. Но вот на Крым как-то все смахивает наш. Или я ошибаюсь?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Примажусь, тоже рассматриваю вариант отдыха с ребенком в Черногории.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не ошибаетесь была в марте в хорватии на море) - шо сказать.... за свои деньги я бы туда не поехала ) ниче особенногону красиво... но как-то все... и правда, на крым похожепляжи - каменные обрывы... народа летом говорят дохерища...имхо с ребенком там будет не интересно
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про Черногорию уже много раз писано, поищите темки. Там классно![+sign]Мораль сей басни два-три слова: коль ты Осел, Ослу - Ослово...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да я смотрела , но тем от силы 5-6, и той инфи которую я спрашиваю почти нет Или вы имеете в виду сайт ы специализированы? Да и свежих отзывов хочется!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Отвечаю Їздили втрьох минулого літа в Чорногорію, Будва. Я, доця 3 роки + свекруха(найбільша помилка в житті), була вагітна 4 міс, то саму чоловік не пустив. Якби не свекруха то було - СУПЕР!!! Летіли літаком 1,5 год зі Львова і автобусом з Тівата півгодини. Навіть свекруха сердешниця типу нічого про акліматизацію не тренділа. Автобусом їхати - самогубство з дитиною. Купа митниць. Відпочивали у Віллі Хербаль. Сніданки + вечеря. Все смачно і звичайна знайома кухня, що важливо для дитини. З малою ніяких проблем. Один раз пропоносила - персиків обїлася (солодкі і за 1,5 євро) і все! Клімат помірний. Тепло і легкий приємний вітерець. Це не Туреччина - парілка. Їздили через фірму Бумеранг. Мені сподобалось, мала он цілий рік під враженням. Проситься ще. Але тепер тільки з нашим таточком! Акщо є питання охоче відповім.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Реально ли самому купить билеты в Тиват и снять номер в июне. Будет ли это дешевле?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну Я думаю, що можна. Коли ми у липні були, то я чула як приїхали хтось російськомовний машинами і розпитували, чи є вільні номери в пансіонаті. Іх офіціанти називали декілька на вибір. Пансіонатів там купа, щось точно знайдете. Ось, наприклад наш : Hotel Grbalj (***, абсолютно цілком пристойний)e-mail: [email protected]Нє, ну звичайно спокійніше забронювати.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не вспомните, сколько обошлась путевка? Не шумно ли было в отеле ночью? Далеко ли до пляжа? И насколько хорош пляж Славянской гостиницы(написано рядом) .?приветливы ли сами черногорцы? Решились бы поехать без турагенства в Черногорию
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Відповідь Вночі в готелі було тихо. Єдиний мінус - близько був їх автовокзал тому рух біля пансіонату троха був, хоч їх центральні вулиці - ну дуже багато автівок. Але якщо вікна виходили не на дорогу, на фасад, а в двір, то все супер (варто про це поцікавитись). До пляжу було хвилин 10-15 пішки, але я була вагітна і йшла повільно то може й швидше. За слов гост не знаю. Але в першій лінії в них кафе, диско і лунапарки, то може бути шумно. Чорногорці - СУПЕР, то є слов`янська ментальність і вони ну дуже привітні і не бажають намахати та побільше здерти як наприклад турки. Українців поважають, та й взагалі, от за ставлення навіть не переживайте. А як бачать з дитиною, то зразу на руки , бавлять, тикаю подарунки, роблять просто знижки. Дуже приємний народ. Попереджу, що дуже погано знають англійську. За два тижні + сніданки+вечері з нас взяли 300євро(в оригіналі 550) за дорослого і 100 за дитину. Така знижка, бо номер горів(трьохмісний). Якби летіли лише дорослі, або старша дитина, то ризикнула б, а так ні. Тим більше, що погодьтесь ціна вийшла смішна. Просили не казати іншим ціну, шоб без непорозумінь. Я була дуже задоволена.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Надя, А эта сумма у вас вышла с перелетом и визами или только за проживание?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и еще, эту виллу Вам предложили в Турагенстве?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Отож-бо, що за все! Вони не могли знайти людей і номер пропадав, то вони нам так сказати по собівартості, щоб фірма не платила в мінус. Вони і зараз пропонують ці вілли. Подивіться на http://www.bumerang.lviv.ua/country_48/І порекомендую ще одну хорошу фірму, що пропонувала недорогоhttp://www.meest-tour.com/Як на мене хороші пропозиції, фірми вже давно на ринку існують, так щр дивітьсяі відпочивайте.Ps. поцікавтеся їх "горящими пропозиціями" вони можуть навіть добре знизити ціни.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Візи туди не треба, дається якийсь папірчик про знаходження в готелі і все. ..
0

Поделиться сообщением