чУмадан cabine size позичте Пташці на тиждень?

18 сообщений в этой теме

Опубликовано:

чУмадан cabine size позичте Пташці на тиждень? 23 жовтня - 01 листопада. За Lindt-івську шоколадку, ясне діло, не просто так :) люде, не повірите, дожилися. Благословенна Люфтганза продала нам квиток без багажу, тільки з ручною кладдю, а з"ясувалось те тільки зараз, коли у наступну птц маю на тиждень поїхати. В свою ноутбуківську сумку, куди я зазвичай закидаю дві футболки і пару спіднього, як їду на два дні у відрядження, я не влізу на тиждень по осіні. А великий людський чемодан взяти не можу, бо я не можу здати його в багаж, бо багажу в мене немає (доплатити 30 єврів не пропонувати))) ). Кароче, в кого є, кому не жалко, хто любить Lindt і вірить, що я поверну і ніде п"яна не забуду на стиковці (а я поверну і не забуду), - я дуууууууже дякую! в багаж не здаватиму, ніде не рватиму-не ламатиму, прокатаю в 4 літаках за тиждень і поверну. Дописала - дуже бажано на колесиках, бо маю бігти на стиковці за 45 хвилин у Франкфурті між літаками. І з сумкою через плече ризикую не добігти. [+sign]Пишаюся, люблю, шануюwww.ptaxa.kiev.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а какой там размер допускается ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

есть примерно 50*36*20 ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я би позичила, але нажаль дати спивпали, коли цей чудо-чемодан буде зайнятий, а так саме для ручнои поклади и куплений, ап [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, має пройти! зараз перегляну розміри допустимі [+sign]Пишаюся, люблю, шануюwww.ptaxa.kiev.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так, повинен пролізти :) бо моя сумка значно менша [+sign]Пишаюся, люблю, шануюwww.ptaxa.kiev.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та блін у мене так само - для великих поїздок, для маленьких поїздок... просто для ноута, а от саме такого і немає :) не вмер Данило, то вдавило [+sign]Пишаюся, люблю, шануюwww.ptaxa.kiev.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у мене саме для ручного:) спецом купила для таких хитрих квиткив без багажу) бажаю знайти [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

звоните + ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у нас есть 38*52*24 на колесиках. с ним Лера в детстве (6-9 лет) в лагерь ездила. но не знаю можно ли в ним в салон, мы когда летали, его в багаж сдавалителефон у меня не менялся, машина стоит там же :)[+sign]Мама Дракоша и Лера (1.10.2001)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

есть маленький свободный чемодан на колесах с выдвижной ручкой, ездил в ручной клади+ [email protected][+sign]Ничем вас порадовать не могу — у меня все отлично.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня есть самоснайт - ручная кладь с кодовым встроенным замком пластиковый на колесах. с выдвижной ручкой. Как доктор прописал. моя почта в подписи - взять можно на м. Университет - в районе Цирка- моя почта в полписи и я есть у Вас на Фб в друзьях - Ольга Новикова - пишите , не стесняйтесь) [+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пожелаю удачи и подниму:) Чемоданы все большие, к сожалению.[+sign]Если ты чего-то хочешь добиться, то, для начала надо хотя бы оторвать свой зад от дивана.....)..]((. ("")o""""---------------------------------------------------------[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

есть такой. недорогой, не фирменный. на колесах если еще актуально[email protected][+sign].....мир останется лживым,мир останется вечным,может быть, постижимым,но все-таки бесконечным!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дівчатонька, Ви всі - золотки, дуже-дуже дякую! якщо мільйон перших варіантів, що всі запропонували, чомусь не спрацює - буду бігати і просити у всіх Вас. Форум - сила. Вкотре переконуюсь! Аж захотілося їхати ще кудись триста разів :) )))) [+sign]Пишаюся, люблю, шануюwww.ptaxa.kiev.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Самсонайт я тільки у вітринах роздивляюсь! :) Дуже-дуже-дуже дякую, боже, дівчата, як ви мене всі потішили! Люблю вас всіх [+sign]Пишаюся, люблю, шануюwww.ptaxa.kiev.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Набери мен) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и у меня есть) надежный, удобный - обращайся, Пташка, если что)
0

Поделиться сообщением