Опубликовано: 15 окт 2014 на Позняках в Инженерной гимназии в эту пятницу будет благотв.концерт "Под крыльями ангела" начало в 15.00, цена билета 50грн. Есть ещё несколько штук. Будут присутствовать бойцы, участвовавшие в боях в зоне АТО. Концерт организовывают волонтёры, которые курируют 72-ю, 30-ю бригады и киборгов.При желании можно принести помощь, которую хотели бы передать в помощь нашей армии. Также ребята будут рады рисункам, браслетам, письмам от детей.Кому интересно, даю телефон волонтёра Виктора Гончарука- 096-498-54-61- многие его на форуме знают лично, потому как помогали и не раз.Или пишите здесь.[+sign]Чем больше я узнаю людей, тем больше я люблю животных.-Слава Богу дозвонился!-...Какой Слава???...и было у них три дочки: Алёна, Тышона и Идисюдана."Болею" форумом с 2005г.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 окт 2014 А Ви не підкажете, для дітей якого віку цей концерт? Можна вести малечу-дошкільнят чи лише піарити серед старшокласників? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 15 окт 2014 ну, думаю школярам буде цікавіше, бо будуть виступати діти та знаю точно, що два вокалісти будуть. Ще бійці обіцяли привезти свого "бойового друга" песика Жменьку, якого підібрали в зоні АТО і він відтоді завжди з ними. Але це не точно, бо вони нашим малим обіцяли його привезти в школу давно, але він прихворів. Ну і старші більш вже розуміють для чого цей концерт і хто ці люди у військовій формі. Думаю, можна буде з ними поспілкуватись і дітям і дорослим, попитати про те, що хвилює. Ми, доречі, вже організовували зустріч в двох класах, де вчаться мої діти з біцями 72-ї бригади, про ці зустрічі навіть є стаття в інтернеті. Діти й досі її згадують. Так менші- 2-й клас більш прониклись цими дорослими проблемами, бо засипали хлопців іноді дуже непростими питаннями, одна дівчинка навіть плакала від жалю до хлопців, це було так проникливо що і я плакала. У хлопців мурашки йшли шкірою. вони потім казали. Дуже просили дітей малювати, говорили, що дитячі малюнки їх дуже підтримують на війні. Ще нас попросили зробити браслетики на подарунки військовим, тому як маєте бажання, то можете своїх заохотити на малюнки, листи, браслети і вони самі зможуть особисто це передати хлоцям, які скоро знову повернуться в АТО.[+sign]Чем больше я узнаю людей, тем больше я люблю животных.-Слава Богу дозвонился!-...Какой Слава???...и было у них три дочки: Алёна, Тышона и Идисюдана."Болею" форумом с 2005г.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 16 окт 2014 дякую 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах