Зачіски для дівчаток

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Зачіски для дівчаток Дайте посилання у кого є на зачіски для конкурсів для спортивно-бальних танців. Дитина просить, а я крім гульки нічого не вмію. Бачу дівчаток з гарними зачісками, а як іх робити - не знаю, хочу навчитися. Паралельно гуглю[+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

гугл Вот [+sign] Вениамин Ондатер, звучит!«Белка и Стрелка. Звёздные собаки» (2010 год)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не подскажу, но советую уточнить можно ли такие прически на конкурс в спортивно-бальных "экстерьер" зависит от класса (я не знаю, какой у вас). и "не гулькой" можно понизить себе баллы (нас так партнерша однажды подвела).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у нас N клас, знаю, що усяких квіточок-заколочок різнокольорових не можна, але думала, що з самого волосся можна колоски чи інші симпатичні фігури викласти, а потім все у гульку, тобто все прилизане,але фігурне. Добре,що сказали, я все ж запитаю[+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, мені треба не просто фото,а як робити - крок за кроком т[+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ютуб. [+sign] Искренность без обещаний... [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сп.) т[+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

прилизане і фігурне можна, можна з кількох пасмів волосся викласти хвильки навколо гульки. Колоски, косички і т. п. не можна. Але дуже багато залежить від того, яка організація проводить конкурс та хто спортивний комісар. Ми були на конкурсах, де дівчатка мали заколочки та резинки в тон платтю - і їм навіть зауважень не робили. Ви уточніть у вашого тренера, як краще.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

до речі, скільки вам років? якщо ще немає 12, то правила строгіші, а починаючи з Юніорів 1, дозволяються різноманітніші зачіски і плаття - окремо на латину, окремо - стандарт
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

9 р. ю[+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ясно про косички, а хвильки я теж не вмію, їх треба закріпити, щоб вони не випали да, комісари бувають різні, деякі дуже слідкують і знімають бали як за зовнішній вигляд, так і за зайві фігури у танці[+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением