Здравствуйте, как сменить свой ник?

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Здравствуйте Напишите на какой ник вы хотите поменять сегодняшний на : [email protected][+sign]С уважением, администратор форума[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Автор, хочу Вас попередити+ Я теж хотіла дещо поміняти у особистих даних, і при цих змінах у мене пропали кнопки редагування і видалення посту. Якщо у вас є ці чудо-кнопочки, і Ви ними дорожитЕ, то подумайте. Може, не ризикуйте ?))З добрими намірами, ПС нік у Вас нормальний, мені, наприклад, подобається![+sign][email protected]. Профайл чужий. Редагувати повідомлення не можу, тому за помилки вибачайте:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а у мене вони і без змін пропали(((((( [+sign]«Я уклюжая такая,И природная поседа,Я радивая ужасно,Очень ряшество люблю! :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо, а что настроить вам администратор эти кнопочки не помог? а ник хочу поменять для конспирации
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зарегистрируйтесь под новым ником, и будет вам счастье)) [+sign]«Я уклюжая такая,И природная поседа,Я радивая ужасно,Очень ряшество люблю! :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Як я зрозуміла, + то це - глобальна проблема і індивідуально вирішити неможливо ((. Або всім, або нікому! )[+sign][email protected]. Профайл чужий. Редагувати повідомлення не можу, тому за помилки вибачайте:)[-sign]
0

Поделиться сообщением