Є благодійний фонд,є знайома дитина 4-х неповних рочків,+

10 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Є благодійний фонд,є знайома дитина 4-х неповних рочків,+ якій цей фонд взявся збирати гроші на купівлю внутрішньосерцевого імпланта.Може,хтось мені розкаже,як ті гроші збирають:працівники шукають людей,які можуть дати грошей?чи гроші від тих,хто побачив прохання і хоче допомогти?чи ще якось? Просто,там(на сайті) уже якийсь час у графі "зібрано" так і висить 0 грн.Боюсь,що довго доведеться чекати.Дякую всім,хто знає.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

up
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я по фондам не подскажу а вот в части операций на сердце могу. В Украине существует такой центр: Центр дитячої кардіології та кардіохірургії. http://cardio.org.ua/contactsОперации, обследование/лечение для детей (граждан Украины) БЕСПЛАТНО. Мою дочь оперировали в этом центре. Также мы были в очереди на бесплатный окклюдер и когда подошла наша очередь, то после проведения доп.исследований оказалось, что окклюдером нашу проблему решить нельзя т.к. был еще один дефект, который окклюдером не решался, а нужна была пластика.У меня множество знакомых, у которых дети оперировались в центре. Ставили различные клапаны/стенты по показаниям (бесплатно!)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую.У них теж обстеження,операція-безкоштовно+ Раніше і імплант був безкоштовний,а сьогодні якийсь,там,закон зробив так,що імплант треба купувати.Тому кардіохірурги вашого Центру і інституту ім.Амосова створили фонд.Але ж там висять і висять нулі(((Операція на серці потрібна,щоб зробити інші операції((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну да, дают информацию по конкретному ребенку Я так постоянно одному фонду перевожу. Подписана на их информацию, если на кого-то считаю нужным, то перевожу. Обычно на следующий день контролирую, чтобы моя сумма появилась в "собрано". Но пока все деньги видны были.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не ждите от фонда, собирайте сами по знакомым и друзьям .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Звичайно, вони збирають,але не зберуть самі,бо,крім цього,+ вирішують іншу проблему з цією,ж,дитиною,яка(проблема) теж потребує грошей.Позавчора я перевела деяку суму,але гроші на сайті не з"явились ні вчора ,ні сьогодні.Дзвонила,завіряють,що справа в технічній затримці,що скоро з"являться.Не подобається це мені( може,хтось і перераховував,а вони не показують,і ми бачимо нулі).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100 Не верю фондам
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну они могут не день в день давать отчет. посмотрите через несколько дней .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дело не в вере в фонды. Люди обычно помогают на срочные операции, на сирот. Т.е. когда или деньги нужны очень быстро и семья не успеет собрать, или для этого ребенка некому собирать.А если есть семья, друзья. знакомые, операция не срочная и стоит не космических денег, то ....
0

Поделиться сообщением