Опубликовано: 31 мар 2016 Спасем Настю! Девушки, не буду много писать, и так все понятно - детская онкология. Это дочь друзей моего кума, поэтому я лично знаю, что каждая буква этой истории - правда. Собрали уже много, больше половины, жалко будет, если не сможем дособрать. Присоединяйтесь, пожалуйста![+sign]Я постою у края бездны И вдруг пойму, сломясь в тоске, Что все на свете - только песня На украинском языке...[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 мар 2016 девочка из садиковской группы моего племянника... ап! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 мар 2016 Уже перечислили немножко. Очень хочется помочь этой крохе.[+sign]Люблю жизнь и надеюсь, что это взаимно![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 мар 2016 up [+sign]Я постою у края бездны И вдруг пойму, сломясь в тоске, Что все на свете - только песня На украинском языке...(с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 мар 2016 ап т[+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 1 апр 2016 нужно собрать еще 70 тыс.евро 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 1 апр 2016 от всех по капле, ну же, девушки, откажемся от чашки капуччино, путь виживет дитё() [+sign]Я постою у края бездны И вдруг пойму, сломясь в тоске, Что все на свете - только песня На украинском языке...(с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 1 апр 2016 ап [+sign]Живи, сохраняя покой.Придет время, и цветы распустятся сами.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 апр 2016 еще 30 тыс собрано, осталось собрать 40 тыс. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 8 апр 2016 дні пролітають в молитвах, клопотах, поясненнях та обіцянках, що гроші знайдуться...... Отже, друга хімія розпочата. 9 потужних препаратів. Серед них і експериментальні. Вони вбивають ракові клітини. І в той же час знесилюють організм. Ми віримо, що наша сильна дівчина все витримає.Неможливо навіть уявити, що відчувають батьки, яких розриває біль та страх за свою дитину. Іще й приниження. Так. Попри все, що зроблено. Грошей на рахунку клініки не вистачає. З 300 тисяч євро – є приблизно 260. Але це не все. І для німецької клініки – це все ще привід кожного дня приходити до матері із запитаннями, де всі гроші, і звідки ви їх візьмете, щоби ми могли продовжувати….Прохаємо з розумінням поставитися до того, що за таких обставин новини від батьків з’являються не кожного дня. Бо дні пролітають в молитвах, клопотах, поясненнях та обіцянках, що гроші знайдуться.Нас, тих, кому болить за нашу Настю, щонайменше 18 тисяч 551 людина!!! Це лише кількість донорів, яку ми бачимо на сторінці проекту Насті «У небезпеці життя маленького волонтера». Насправді, армія вболівальнків набагато більша. Бо ця маленька дівчинка дійсно наш великий символ боротьби. З темепературою 39, забинтованною через катетер ручкою вона досі просить в мами тканину і далі хоче шити свої сердечка. Друзі, якщо кожен з тих, хто вже допоміг, перерахує хоча б 40 гривень (!), то дитина зможе їх робити не на продаж, щоб заробити на лікування, а просто так, вам на подарунки, скільки зможе. Насті потрібна наша мобілізація. Давайте доведемо розпочате до кінця. І будемо знати, що зробили все, щоб у неї було завтра.https://ubb.org.ua/uk/project/2060/#tabs-1Про те, що відбувалося останні дні з Настусею, як до неї приїхав братик та ким поповнилася армія помічників, у сюжеті СТБ:https://www.youtube.com/watch?v=Bjn5AeYovJg[+sign]Я постою у края бездны И вдруг пойму, сломясь в тоске, Что все на свете - только песня На украинском языке...(с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 8 апр 2016 ап [+sign]Я постою у края бездны И вдруг пойму, сломясь в тоске, Что все на свете - только песня На украинском языке...(с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 апр 2016 up [+sign]Я постою у края бездны И вдруг пойму, сломясь в тоске, Что все на свете - только песня На украинском языке...(с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах