Погром в Киевраде

7 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Погром в Киевраде Новий погром у Київраді. ФотоimagesНевідомі влаштували погром у будівлі КМДА. Про це повідомляє кореспондент "Хрещатика". Цього разу жертвою вандалів стала сесійна зала та декілька кабінетів на четвертому поверсі. Були пошкоджені стіни будівлі, зруйноване електронне обладнання, зокрема система «Рада», призначена для голосування депутатів. Зникли декілька комп`ютерів. Навіть охорона будівлі, що складається із мітингувальників Майдану, дивується безладу, що з`явився вночі. Свідків скоєння злочину немає, вже викликані експерти із міліції.Микола Колесник керуючий справами Київради, розповів: «Невідомі руйнують майно київської громади. Більшість з представників Майдану, що знаходяться у будівлі, самі не можуть сказати, що вони тут роблять. Як місто може готуватися до виборів та забезпечити функціонування усього комплексу? Важко сказати. Поки не буде створено єдиний центр управління та волевиявлення громадян, ми не зможемо провести ремонт».Перед тим, як представники влади зуміли пробратися на місце події, самооборона вивела з приміщення Київради кілька осіб у нетверезому стані.Фото Олексія Іванова, "Хрещатик"http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4439/news/1395670034.html[+sign]Если вас что то смущает во мне, не надо ставить меня в известность-попробуйте пережить потрясение самостоятельно...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И как нам реагировать? Это плохо, что дальше? Что здесь обсуждать?[+sign]Мир — это зеркало, и он возвращает каждому его собственное отражение. Уильям Теккерей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ссылка не открывается . когда это было?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Предлагаю вообще не реагировать++ мама-марка тыщу раз права[+sign]Не падай духом где попало:-)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

эти крысы будут делать всё, чтобы дестабилизировать, запугать нас, + натравить друг на друга. Успокоиться надо, их скоро переловят всех.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ночью, самое интересное что уже эту инфу найти на сайте не могу брала с Крещатика (газеты киевгорсовета)[+sign]Если вас что то смущает во мне, не надо ставить меня в известность-попробуйте пережить потрясение самостоятельно...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Очередной фейк()
0

Поделиться сообщением