Опубликовано: 7 авг 2010 дівчата, а підкажіть про овуляцію. скажіть, а от коли відбувається овуляція, то скільки часу яйцеклітина є... як бі правильно сказати... дієздатною. от в мене по підрахунку овуляція сьогодні, а чоловік приїде лише в понеділок - в мене ще є шанс завагітніти? скільки часу від дня овуляції яйцеклітина працює? добу? це однаковий період для всіх чи у всіх по-різному? якщо в мене цикл аж 38 днів, овуляція на 19, то коли найкраще любатись щоб завагітніти? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 авг 2010 Відповідаю Яйцеклітина живе 24 години, цей час в усіх однаковий, від довжини циклу це не залежить. Якщо визначали овуляцію по тестах, то вони показують вихід яйцеклітини за 24-48 годин, тоді в запасі є ще 24 години. Лікарі рекомендують займатися повноцінними статевими стосунками для настання вагітності за день-два до овуляції, в день овуляції і на наступний. Все одно намагайтеся, а раптом. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 авг 2010 ого, як часто! а мені мій лікар казав, що частіше ніж раз на три дні не варто, бо тоді знижується якість живчиків (тобто, сперматазоїдів)... мабуть, будемо через день якось. а ще питання - а сперматазоїд після статевого акту скільки часу живе в організмі жінки (тобто скільки часу він здатний на запліднення)? дякую! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 авг 2010 Ці герої :))) При нормальній флорі, якості спермотозоидов, життєздатність сперми зберігається протягом декількох днів (від 2 до 5)Так, є і така думка, що для досягнення вагітності оптимальна частота статевих зносин в період до і після овуляції має бути кожні 2 дні. Але в овуляцію краще потрапити, підберіть для себе оптимальний варіант. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 авг 2010 пользуйтесь тестами на овуляцию, чтобы не терзаться сомнениями:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 авг 2010 я бы сказала ,что не 24 часа, а до 24 часов () у 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 авг 2010 Очень стыдно, но так и не понимаю, как ее высчитать (+) Так и не научилась.. Тоже расстояние между циклом около 35-40 дней (когда как) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 авг 2010 я теж ніколи не могла її вираховувати. просто останні пів року, приблизно на 15-18-20 день циклу починає нити живіт. я так думаю, що це воно й є. тобто, я не впевнена, але прєполагаю)) якщо цього місяця не вдасться завагітніти буду користуватись тестами на овуляцію, бо забембалась уже((( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 авг 2010 при овуляции обычно выделения более обильные, чем в другие дни. Еще можно мерять базальную температуру. Моя подружка когда-то купила аппарат за 100 грн., который определял дни овуляции по слюне - прикольная штучка, главное, что правду показывает и не одноразовый. Двое детей она таким образом напланировала и ни разу не предохранялась. Я не знаю, как он называется, поищите, может найдете такой. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 11 авг 2010 она приблизительно в середине цикла + или - пару дней, это в зависимости от организма и при наличии нормальных первой и второй фазы цикла, может потягивать в области яичников, сопровождается не обычными выделениями - прозрачные и тягучие, простите за сравнение, похожи на сопли :) прислушайтесь к себе.Если не можете словить, лучше купить тесты и сделать все по инструкции, в следующем месяце уже разберетесь и нужно будет не больше 2 тестов, обычно в упаковке 5 штук. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 22 янв 2019 Мені тільки 12 з половиною і в мене ще немає місячних, але вже майже, як місяць овуляція. Що це означає? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 22 янв 2019 Мені тільки 12 з половиною і в мене ще немає місячних, але вже майже, як місяць овуляція. Що це означає? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение