Опубликовано: 26 июл 2015 Взуття 37 розмір на хлопчика, джинси 150 зріст. Продам недорого 4 пари взуття:1. Кросівки шкірзам, цілі, тільки всередині порваний задник. 50 грн.2. Босоніжки - віддам до будь-якої пари, трошки відклеїлась підошва ,а так ще можна доносити до кінця літа.3. Шкільні туфлі - шкіра, можна замінити стельку, 100 грн.4. Шкільні туфлі, нубук, з дірочками, темно-сині. теж можна стельку замінити. Носив тільки в школі, як змінне взуття, 100 грн.5. Джинси скінні, тонкий джинс. Написано 146, мій носив до 155. На стрункого хлопця - 100 грн.6. Може ще зарано - демі куртка Рейма, 140, носив до 155, 300 грн.По всім позиціям торг.http://www.ex.ua/434537140453 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 26 июл 2015 цікавить куртка + можна заміри, будь-ласка, в пошту [email protected] і яка тканиназверху - мій малий не любить "коли шуршить дуже" ))і ще босоніжки цікавлятьдякую 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 26 июл 2015 написала в пошту 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 26 июл 2015 интересует куртка =замеры сейчас рост 146 уже у сына 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 26 июл 2015 заміряла (+) Заміри Довжина від плеча до низу - 70 смДовжина рукава зверху від капюшона - 70 см, знизу, від пахви - 47 смШирина знизу - 50 см.Вона зручна в школу - піджак з-під неї не виглядає.Мій носив при 150, а весною якось виросли сильно руки, і рукава стали короткі:) а сама куртка ще була нормально. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 2 авг 2015 спасибо, померяю поняла 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах