Опубликовано: 4 мар 2015 школа-интернат №12 интересуют отзывы. Аллалия и ЗПР. Работают ли с детками логопеды, дефектологи, есть ли эффект (просто в саду у нас они больше для "галочки" ) или без доп.занятий на коррекцию можно не надеяться? как учителя и программа в школе? бытовые условия (внешне школа древняя) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 мар 2015 не по темі. про інтернат не підкажу. я б займалась індивідуальною корекцією. на форумі є такі люди. на держ. заклад не покладалася б. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 мар 2015 Ви не стикались с цими закладами в роботі.А там, поміж іншого корекційних занять значно більше, чим проводити одне заняття навіть кожен день по 45 хвилин.Хіба що мама сама стане дефектологом для своєї дитини 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 мар 2015 А в якому ви садку займаєтесь. скільки дитині? На Фрунзе були? Епістатусу немає? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 мар 2015 ні, не стикалась. мала на увазі, що такі б спеціалісти приходили додому або возити+ мама чи її замінник (няня) практично цілодобово займаються. але на це життя покласти треба. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 мар 2015 напишите мне в почту почта в подписи. моя мама - она их курировала как логопед комиссии городской - сейчас она на пенсии, но наверняка сможет что - то рассказать по коллективы и в целом по уровню. Я с ней увижусь в выходные - могу спросить.[+sign][email protected][-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 4 мар 2015 Скількох спеціалістів треба мати для одного учня? Розумієте, що зпр це вже не норма, а якщо додати алалію, то картинка вимальовується ще цікавіша.І зрозуміло. що три години з дефектологом, після уроків дитина не висидить.Це при умові платоспроможності батьків і розуміння, що треба робити з цією дитиною і де межа, щоб не звалитись в невроз або ще якусь захисну соматику.Тому так. коли в тебе дитина з особливостями розвитку треба мати по перше розуміння потреб, а вже потім вибирати як ці потреби реалізувати.Що стосується шкіл-інтернатів. Вони дійсно не дуже презентабельні, бо фінансових можливостей в них менше, але адаптована програма. на мій погляд, дозволяє мінімізувати стреси та по можливості розкрити потенціал такої дитини 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 мар 2015 оля спасибо пока отложили на год. были сегодня там на разведке.Впервые увидела вменяемого психиатра. А то складывалось впечатление что их самих нужно лечить. Ребенок с заданиями справиля, но сказали усидчивость и дисциплину еще нужно развивать :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 мар 2015 704 садок (не ЗПР группа, але там по заняттям не краще)їздимо на Миропільську курсами, Томатіс, був в приватному порядку логопед але зараз не тяну фінансово. Енцифалограмма чиста 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 мар 2015 так 704 це для дітей з порушенням зору.Чи він комбінований? а після Миропільскої розвиток іде швидше, чи стрибком, ви ж там отримуєте медикаментозну корекцію.Я вважаю, що піти в спецшколу в 7 років для дитини з мовним дефектом краще, чим намагатись витягувати програму звичайної школи в переповненому класі.А якщо з алалією ви зможете впоратись, тоді можна перевестись. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 мар 2015 ясно. а дитина там 5 днів у тиждень цілодобово чи режим як у звичайній школі-забирати після уроків?в мене стійка неприязнь до шкіл закритого типу. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 мар 2015 батьки вирішують самі 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 мар 2015 є групи складного дефекту на Миропільській після перших курсів ефект був - зявлялись нові звуки, склади. Останні 2 куси- для мене зміни не помітні. Медикаментозне лікування у нас мінімальне від 2х курсів кортексину ефекту не побачила, перестала мучити уколами дитину. А магне б6, омегу і лецитин з айхерба ми самі приймаємо. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 мар 2015 тобто в вас ще проблеми з зором. Я, звичайно, не діагност, але мене цікавить ваша шийна зона. Ви не робили доплер судин, не звертались до остеопата?В групах складного дефекта є дефектологи, а логопед займається з дитиною двічи чи тричі на тиждень, зрозуміло чому ви не бачите результату. Є в мене одна думка про вашу ситуацію. Скажіть а зір у вас погіршився чи залишився на тому самому рівні? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 7 мар 2015 ви точно про наш садок? дефектологи присутні. а логопеди до складних дітей там і підходити бояться :)зір не погіршується, можливо це завдяки процедурам в садку.Щодо остеопатів- давно збираємось але все не доберемось. Можете когось порадите? Бо з працюючих з дітьми чула лише про Самбора. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 7 мар 2015 ))) взагалі я про так як повинно бути.В мене діти відвідували садок для дітей з порушенням зору)) просто якщо говорити відверто, то при значних проблемах с зором ви будете направлені або в інтернат для слабозорих, а якщо є зпр, в школу 8 типу.Це якщо діяти згідно інструкцій і правил. Хоча на мій погляд регулярні, щоденні групові і індивідуальні заняття з логопедом та курси масажу за рік-два до школи можуть виправити вашу ситуацію. Однак ще раз скажу, говорити впевнено про саме вашу дитину через монітор, спираючись лише на ваші слова мені заважає відутність екстрасенсорних навичок))).Про остеопата.Їх багато.І я була присутня на сеансах деяких з них і Самбора також. Порадити когось я не можу через те, що мій улюбленець працював в Одесі.А кияни вчились в швейцарців.Різні школи 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 7 мар 2015 ... ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 мар 2015 он наверное там и сироты живут и учатся, но после уроков видела много родителей что пришли за детками. Просто похоже у нас на массиве больше нигде нет классов для детей с зпр и зпрр 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 мар 2015 ... ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах