Ярощук Л.Б. Iнститут пульмонологii

15 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Ярощук Л.Б. Iнститут пульмонологii Дiвчата, хто вiдвiдував цього лiкаря?Що скажете?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

послушаю, хороший врач? ..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Менi сказали, що так, хочу ще наших лiкарських послухати вiдгуки. Майже всi лiкарi, котрi нам допомагали в свiй час були по рекомендацiям з форуму.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хороший лікар знаю її ще з часів її роботи в "наш доктор". Вона ще й аллерголог. Дуже розумна і приємна людина.[+sign]Чем ярче горят мосты за спиной, тем светлее дорога.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

были, давно Лечили аллергию, что на коже. Комплексно подошла, приятная. [+sign]Здравствуй, мир!....и мы наблюдаем за тенью и светом...(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, мене якраз саме ця ii спецiалiзацiя цiкавить. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Много лет вела моего ребенка с астмой. Очень адекватная Не пожалеете)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мы были, у меня остались странные впечатления у ребенка был 4-й бронхит за полгода (3-я обструкция), ребенку 11 месяцев. Сходу слоновьи дозы гормонов минимум на 3 месяца (а то и на постоянно) и сдать анализы, чтобы подтвердить астму. Астма (аллергическая природа бронхитов) по анализам не подтвердилась. Мы не стали давать гормоны долгосрочно, сняли бронхоспазм и все. Пока за 9 месяцев бронхитов не было, пропили курсом рибомунил по совету педиатра. А могли плотно сидеть на гормонах. Уверяла, что гормоны не дают никаких побочек. Но мне достаточно посмотреть на мою маму-астматика и почитать инструкции к препаратам.Больше к ней не пошли.[+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, побачимо, що скажуть нам. Вас чудово розумiю, ми теж колись вiдмовились вiд гормонiв у iншого лiкаря, вилiкувались переiздом на деякий час в iншу мiсцевiсть.Ви щось платили за вiдвiдування, чи за направленням йшли?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую. А дитину вилiкували, чи перейшли до iншого лiкаря? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Платила 200 грн., кажется, шла в частном порядке тоже по рекомендации форума. Там еще очень хвалят другого врача, она тоже в НД работала и к ней поток идет - Промская Н.В. нам педиатр ее советовала.[+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дiвчата, дякую за вiдгуки, були на першiй консультацii, поки що рано говорити про результати, так як в нас навалилось багацько всього, поки що чекаэмо на результати аналiзiв.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хоть и поздно, но напишу: мне доктор понравилась, долго расспрашивала , консультация помогла)()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую. Ми тiльки на початку процесу, так що все одно цiкавлять вiдгуки. Старт мене влаштовуэ, а далi будемо спостерiгати та розплутувати клубочок, що намудрували iншi.
0

Поделиться сообщением