Посiбники "Росток" 2 клас - куплю термiново

18 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Посiбники "Росток" 2 клас - куплю термiново Дiвчата, в кого залишились, будь ласка, продайте менI - контрольнi-самостiйнI, чи iншI додаткoвI матерiали, можна росiйською, можна пописанI, дуже прошу, будь ласочка) найкраще пiдходить червона лiнiя метро або Оболонь-Подiл. Дуже буду вдячна)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Є робочі зошити з математики та Навк.світу. Перші частини.Віддам просто так. Поділ Самостійні з математики - може щось залишилось, пошукаю[+sign]Лупите своего сынкаЗа то, что он чихает,Он дразнит вас наверняка,Нарочно раздражает.Колыбельная Герцогини[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

як варіант замовте в Сумах все, що треба. позавчора вони мені відправили, вчора я отримала [+sign]Если вы хотите, чтобы мужу понравился салат, добавьте в него щепотку пельменей, пучок сосисок и веточку колбасы:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

попробуйте просто вот тут посмотреть и задания и решения http://stavcur.ru/reshebnik_gdz/2_klass/matematika_Peterson/2.htm
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот здесь можно скачать + если совсем срочно нужно, можно пока распечататьhttp://nashol.com/knigi-po-matematike/#po_klassam_2
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это автору ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а можете ссылку дать где заказывали, не могу их найти по поиску .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вроде были 4 части самостоятельные работы не помню, уже продала или еще есть))Что-то пописано, что-то пустоеВечером могу поискать дома
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А здесь есть решебник+ http://gdz4you.com/gdz4kids/gdz4kids-2-klass/12013-matematika-2-klas-lg-peterson.html
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это надо звонить. напишите мнея сброшу номер телефона[+sign]Если вы хотите, чтобы мужу понравился салат, добавьте в него щепотку пельменей, пучок сосисок и веточку колбасы:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

написала, спасибо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, подивіться, будь ласка + пишіть сюди або на пошту [email protected]Дякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мені самостійні з матем. потрібні чи ще щось додаткове з матем. + де саме на Подолі? Моє мило [email protected], напишіть ваш номер, я ввечері Поділ проїжджатиму
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, подивимося:) ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

І вам дякую :))) ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

І я вам теж напишу:) ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Якщо не найдете (не скачаєте) - пишіть. У мне є скачані в наявності, можу вислати. Ми вже в третьому класі, за другий є два варіанти самостійних і "рєшебнік". [email protected]
0

Поделиться сообщением