пардон: про глисти

21 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Паразити виділяють токсини, які теж печінку руйнують+ і не лиш її.Тому - ворміл раз рік.Але теж послухаю з Вами...А з народного, може, полин попити? Але він дууже гіркий.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я бы сдала кровь на антитела, вдруг там серьёзные формы (токсокары, аскариды, лямблии). Если ничего такого, то вормил с повторением. Если что-то серьёзное, то сходила бы к паразитологу за схемой.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Даже самые вредные паразиты типа лямблий лечатся вормилом + когда обнаружили лямблии - назначали пить вормил 5 дней перед сном, разжевывая таблетку и запивая ее достаточным кол-вом воды.Еще рекомендую талую воду - до 2 л в день. Это параллельно с вормилом.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вам все равно анализы сдать придется. Если у Вас аскариды, то за один раз их не выведешь. И повторные анализы помогут узнать, вывели вы их или нет
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну лямбліоз малій в 3 етапи лікували: дієта, травля, підтримка. все за схемою капічіної з богатирської. і не вормілом, а макмірором. про воду дякую- забула.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та я б здала, але нервів піде: кров з вени-буде психоз. з калом чоловік задовбався раз- так і не доніс на нестерівський- лаборант запізнювалась, а йому на роботу.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так і я б здала: один процес забору крові мені коштує мігрені на 2-3 дні. от і вирішила не паритись. а то вже за 7 років так запарилась... педіатр на мене як на сумашедшу дивиться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та ладно, в Диле отлично берут кровь, потом диплом выдадут за отличное поведение или папа может просто скрутить в валик).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На дом медиан вызовите. А так вы лечить будете непонятно что
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну не все глисты определяются по крови, аскариды только по калу .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Неправда
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и мы по такой же схеме лямблий выводили
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

по анализу крови аскаридоз и лямблиоз не диагностируется, только по анализу кала на яйца гельминтов. Токсокароз определяется методом ИФА .читайте матчасть http://forums.rusmedserv.com/forumdisplay.php?f=146
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

саме там і здавала, і диплом був).....батько буде з молодшим
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, точно. дякую. зовсім вишибло. їх також викликала малому
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

неправда! АТ к аскаридам (IgG), антитела к токсокарам (IgG) и антитела к лямблиям (IgA, IgM , IgG) сдавали не единожды именно кровь на сумарные антителатакже лямблии методом ПЦР в кале 3 кратно сдают если по крови видят сомнительный результат[+sign]В этой жизни мы все делаем выбор...И самое трудное- жить с ним...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А по какой схеме Вы вормил сдаете? Та же история, есть невнятные жалобы, есть условно-положительные антитела по крови и отрицательный кал. Тоже хочу дать что-то и не мучиться. Моей 9 лет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и что? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

по інструкції (як профілактика).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Запитаю і я, з дозволу автора: у малої в кінці літа з"явилась алергія (типу атопічний дерматит), дитині 7 років, ніколи алергіком не була, звернулись до алерголога, вона, зібравши анамнез і враховуючи скарги на часті болі в животі, скерувала на аналізи (алергени, імуноглобулін на лямблії і копрограма), сказавши,що схоже на лямбліоз. До всього того у дитини посилений апетит, постійно говорить про те,що "помирає з голоду", в 6.30 ранку з цими словами просинається, а важить 17 кг на 122см (схудла влітку навіть). аналізи не показали алергічних реакцій ні на що (незначно на котячий епідерміс), але показали високий результат на лямбліоз в крові, але в копрограмі - від"ємний результат. УЗД не показало жодних пат. змін.В чому, власне, запитання: доктор Комаровський наполягає (в передачі про лямбліоз), що по крові лямблії визначають тільки шарлатани і що показом до лікування є лише понос, що не припиняється довше 3 днів.Хто стикався з цією проблемою, чи правильно зупинити на цьому дослідження і лікувати саме лямбліоз? Взагалі у когось у діток були схожі симптоми?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сходіть з результатами до капічіної на богатирську. а комар взагалі вважає, що лямбліоз не лікують: типу їх травити -це "пушками по воробьям". я з цим не згідна. в моєї були високі титри по аналізу крові.
0

Поделиться сообщением

Эта тема закрыта для публикации сообщений.