Опубликовано: 6 авг 2015 Бодрум, Мармарис у найближчий тиждень - може, хтось складе мені компанію? Хочу злітати у найближчий тиждень десь на 7 ночей у свої улюблені райони Туреччини. Подруга не може, тому буду рада адекватній жінці мого(плюс-10 років:)) віку, щоб не доплачувати за сингл. Я спокійна, їду набратися енергії. Спілкуюся, але не нав"язлива.:)) Сподіваюся виловити гарячу пропозицію --наприклад, до 6,5-7 тис на особу.[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 22 авг 2015 ?? Передумали? -[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 22 авг 2015 это сколько звезд? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 авг 2015 4, думаю. Дата перенеслася на 28-29 ()[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 авг 2015 ще можлива чорногорія..() -[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах