А какие мелочи полезные ест в икее, которых наших юсках и баттлерсах нет?

18 сообщений в этой теме

Опубликовано:

А какие мелочи полезные есть в икее, которых наших юсках и баттлерсах нет? Болтаюсь по Стамбулу, погода дождливая, загляну, наверное в Икею. Только мне надо так, чтоб потом в багаж влезло :-) Посоветуете что-нибудь?[+sign].....мир останется лживым,мир останется вечным,может быть, постижимым,но все-таки бесконечным!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, а можна вас щось попросити, якщо ви у Стамбулі? Я розбила свій флакончик з тоналкою (foundation), фірми Flormar, це турецька марка, №102. Ви не могли б привезти мені? Їхні магазини по всьому Стамбулу, є на початку Істікляль,(зліва, якщо йти від метро) і в середині також...Думаю, що і в тому торговому центрі, де Ікеа , також є. Щодо Ікеа, то я везла звідти кілька ламп, дещо з посуду, і постільну білизну, --якість непогана.[+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Давайте так: не обяцяю, бо я з дітьми, ще й в перший раз в Стамбулі , тому я там погано орієнтуюся. Про Ікею згадала, бо живу там поруч :)Але якщо натраплю, то куплю. Добре?[+sign].....мир останется лживым,мир останется вечным,может быть, постижимым,но все-таки бесконечным!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую:)).А на Істікляль були вже? Це маст-хев, пішохідна вуличка з масою магазинів і ресторанчиків. [+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

купите музейную карту , очень выгодно и без очереди проходите в музеи.В Топкапи без неё попасть не реально. ну или стоять часами в очереди. [+sign]Запись боли в одном пространстве памяти нельзя стереть записями счастья в других .[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

с детьми сходите лучше в ТЦ Флориум,там океанариум хороший . .[+sign]Запись боли в одном пространстве памяти нельзя стереть записями счастья в других .[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Обов"язково дітей поведіть у акваріум --він дуже класний і сучасний. Весь дощови день там перебудете. Там навіть можна погладити якусь рибку:). Моїй 14, і то вона була в захваті. Акваріум Флорія називається, це недалеко від Аеропорта. Там же і великицй торговий центр, і фуд корт, де можна смачно поїсти[+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

одночасно написали:)). +100 [+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А Істікляль не бійтесь...Якщо хочеье менше натовпу, йдіть зранку, народ туди підтягується ближче до 13 год.[+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

http://aromatshop.com.ua/brands/Flormar [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Олеся, дякую! Не буду навантажувати людину, я не знала, що в Києві можна купити. Знімаю своєж прохання.[+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на жаль, немає там мого тональника -[+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я вам купила тональник! Случайно наткнулась на магазин по пути в аквариум А до Икеи так и не дошла, дети сказали "не интересно" :-)Пишите [email protected]Стоил 29.90 лир.[+sign].....мир останется лживым,мир останется вечным,может быть, постижимым,но все-таки бесконечным!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

уже в турказу сходили, до Флориума пока не разобралась как доехать... нету там общеанных шаттлов --[+sign].....мир останется лживым,мир останется вечным,может быть, постижимым,но все-таки бесконечным!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, клас! ДЯкую. То ви в Києві уже? Якщо в стамбулі, я розкажу Вам як їхати в Акваріум. Туди йде автобус , здається 90 n від Еміньоню.[+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А, зрозуміла ви вже з"їздили в акваріум:) --[+sign]I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так, але не в Флорію. Та моїм вистачило... кажуть в турказуу тунель довший --[+sign].....мир останется лживым,мир останется вечным,может быть, постижимым,но все-таки бесконечным!...[-sign]
0

Поделиться сообщением