Опубликовано: 17 фев 2016 "Перевіряйте інформацію!" - комісар Рекс. Отут можна ще раз переконатися, що інтернет-аудиторія занадто легко сприймає і поширює фейкові "новини" і що інформацію потрібно перевіряти. А також дізнатися про "найкращий у світі гімн" і "зловісних поліцаїв".[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 фев 2016 Щось я сьогодні не в настрої, здається просвітницька справа окремо, суспільство - окремо. В половині тем тут на форумі журавлина локшиною поганяє, люди викладають якісь ссилки як істину в останній інстанції без жодної тіні не те, щоб сумніву, навіть натяку на сумнів. "Лупайте сю скалу"... Вселіть в мене оптимізм, чи що ))[+sign]Мир — это зеркало, и он возвращает каждому его собственное отражение. Уильям Теккерей[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 фев 2016 Вселяю: проект робило нове покоління журналістів. Ростуть )[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 фев 2016 ) це добре, бо серед моїх знайомих тільки попереднє покоління (33-40 років), таке враження, що люди взагалі творять в якомусь вигаданому космосі. Це в кращому випадку. Буквально на цьому тижні почула: "Вот если бы нам сюда "Дождь""... Знайшли взірець професіоналізму, про інше годі й казати. І ця людина серед нас...[+sign]Мир — это зеркало, и он возвращает каждому его собственное отражение. Уильям Теккерей[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 фев 2016 "а я обманываться рад" думаю люди втомлюються від усього тому все відносно, але журналістика це відзеркалення поведінки суспільства в ціломунепрофесіоналізм, на жаль, заполонив всі царини нашого життясудячи по прес-службі власної роботи, я взагалі не знаю, хто вміє складати 2 слова у пристойний текст зі змістом і хоче чомусь вчитись 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 фев 2016 Ви маєте рацію щодо рівня (не)професіоналізму в різних сферах. Однак інформаційні маніпуляції/інформаційні війни - це також частина нашого життя сьогодні. Важливо відповідати за власну поведінку в мережі, щоб не стати сліпим знаряддям у чужих руках.[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 фев 2016 Що там казати, навіть ви, в тій веселій темі про бмв закинули фейкову новину про газєту вєсті. І всі радісно захрумкали її. Але то є дійсно проблема. Невміння включати критичне мислення і слідувати за наказами вірної партії.Про Рекса інфа була ще на тому тижні, значно крутішою є тема про львівське метро 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 фев 2016 це все рівно скочується до нашого першого висновку:) на жаль непрофесіоналізм + амбіційність (невиправдана)+ не бажання нести персональну відповідальність за написане ,сказанеу нас всі кричать, що корупцію, злочини, як діло доходить до конкретики - 0 (нуль)бо треба доказова база, потрібно йти до суду, потрібно ставити власний підпис під звинуваченням і відповідатитак і з журналістами, вони не бояться осуду, вони не переживають за власний авторитет, етику і так далі.т.б. немає людей, в авторитетності яких я була б впевнена у журналістицібо дуже велика ймовірність неправди, перекручувань і так далі 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах