Лейкоз. З чого почати?

22 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Лейкоз. З чого почати? Дівчата, на жаль, в сім"ї моїх друзів сталася біда. Маленька Варюша захворіла на гостру форму лейкозу, тільки у понеділок вони дізналися остаточний діагноз, сьогодні починають хімію. Хочеться їм допомогти, щоб не втрачати такий дорогоцінний час та мінімізувати помилки. Лікуються вони зараз у Чернівцях. Тут на форумі є багато волонтерів і просто знаючих людей. Поділіться досвідом - з чого почати? Можливо списки якихось благодійних фондів, клінік, лікарів. Будь яка інформація зараз буде дуже корисною. Дякую всім.Поки що тільки створена група для своїх у контакті - http://vk.com/dopomogavarvari
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не подскажу, но апну. девочка просто красавица.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Боже, какое солнышко! Не подскажу, к сожалению, но в группу вступила пусть побольше людей инфу увидят...[+sign]Женщина - как театр, сегодня комедия, завтра трагедия, а послезавтра гастроли в другом городе:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

По-перше, не панікувати! Лейкоз - це не вирок, це лікується. По-друге, на жаль на сторінці немає жодного документу, навіть діагнозу точного. А це дуже важливо, адже від типу лейкозу залежить і прогноз, і лікування, і можливі поради. І взагалі, щоб збирати гроші, треба хоч якісь підтвердження.По-третє, якщо може бути в цій сітуацйї щось гарне, то вік дитини (їй десь 3 роки?). ВСІ діти від 2 до 4 рочків, з якими ми одночасно проходили лікування, живі-здорові і вже ходять до школи. Четверте, потрібні гроші і кров. Складайте власну базу донорів, які будуть готові у будь-яку мить. Мій телефон 067-3030649 Світлана. Якщо є питання, дзвоніть.[+sign]Мои дети сделаны с любовью :)Бедным быть не стыдно, стыдно быть дешевым...(Шукшин)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

батьки якраз збирають всі документи, мені відомо тільки, що 94 % клітин уражені, дала батькам посилання на тему()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Навіть відсоток неважливий, значення має саме тип лейкозу. ОЛЛ, ОМЛ чи інший, від цього залежить підхід до лікування, необхідність ТКМ і т.і. Все буде добре![+sign]Мои дети сделаны с любовью :)Бедным быть не стыдно, стыдно быть дешевым...(Шукшин)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую вам, я теж вірю, що все буде добре! (+) батьки зайняті, не хочу їм надокучати, буде можливість - нададуть всю інформацію
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

поки мама просить молитися за Варвару(-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чомусь не можу дозвонитися до вас, а де саме ви проходили лікування? в Україні?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дивно. Напішить [email protected] Україна (Запоріжжя), Мінськ, Израїль.[+sign]Мои дети сделаны с любовью :)Бедным быть не стыдно, стыдно быть дешевым...(Шукшин)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Волонтер в Черновцах - Женя Герасин Евгений тел. +38(095)9251412 E-mail: [email protected] Если он не поможет - http://spiritusvitae.org.ua/[+sign]Анонимам: Ведьмы и упыри, шабаш на посту, кто последний — тот выносит утки ((с)) ... [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, на Женю вони вже вийшли без мене
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

проходят полное обследование Ну на сколько я слышала, то проходят полное обследование на таком аппарате http://www.radio-med.com.ua/ru/makers/kt/ а потом уже ставят диагноз на основании анализов и обследования, тогда и назначается лечение.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сил батькам пережити це, сподіваюся, що Варюша здолає хворобу... [+sign]"Даже за самым красивым павлиньим хвостом скрывается самая обычная куриная жопа. Так что, меньше пафоса, господа." Ф.Г.Раневская[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, у вас рекламка упала (с) Для установки диагноза лейкоз КТ не нужно.[+sign]Мои дети сделаны с любовью :)Бедным быть не стыдно, стыдно быть дешевым...(Шукшин)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ап(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

девы, что-то я туплю. Это реально заболешая девочка или развод? Нигде никаких документов нет, контактов родителей и т.д. Реклама пробивается в постах.....Света сразу ответила, а оттуда что-то мутное - не дозвонюсь....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Документы мне прислали на емейл. Там ОЛЛ, ребенок начал получать химию в облбольнице (Черновцы). Я так понимаю, никаких сборов денег пока не проводится.[+sign]Мои дети сделаны с любовью :)Бедным быть не стыдно, стыдно быть дешевым...(Шукшин)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

поняла, спасибо Света. Пусть девочка выздоравливает!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

документів не було, бо ще не встигли відсканувати, я ж не просила про допомогу грішми, а порадою, зараз всі документи вже є , але Варя в реанімації(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Варя в реанімації, не приходить до тями((( мама просить молитися
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+ [+sign]Здравствуй, мир!....и мы наблюдаем за тенью и светом...(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением