Охота на тролей

6 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Охота на тролей Американці розпочали полювання на проплачених Кремлем інтернет-тролівАмериканські ЗМІ, натхненні хакерами, почали полювання на проплачених інтернет-тролів з Росії на своїх сайтах.Журналісти The Washington Post відшукали в коментарях до статей на своєму сайті сліди російських інтернет-тролів, які заробляють за свою активність в Мережі гроші і про існування яких стало відомо минулого тижня завдяки хакерам з групи «Анонімний інтернаціонал».«Цих тролів легіон. Вони сваряться і викликають роздратування. Їх фінансує компанія з неочевидними зв’язками з Кремлем. Вони діють в коментарях до The Washintton Post, а також New York Times, CNN і The Huffington Post», – повідомляє видання. Відрізнити «російських тролів» можна через їх погану англійську, нісенітниці, вигуки, гордість за Росію і імперські амбіції, визначили американці.Справа дійшла до того, що, наприклад, газета The Guardian змушена була визнати проблеми з модеруванням коментарів, оскільки зіткнулася з «організованою кампанією на підтримку Кремля».Наприкінці травня група хакерів з «анонімного інтернаціоналу» почала публікацію масивів документів, отриманих з зламаних електронних поштових скриньок Ольги Дзалби, фінансиста Агентства інтернет-досліджень (АІД), структури, заснованої в передмісті Петербурга-Ольгіно влітку 2013 року за, як стверджується, замовлення глави компанії «Конкорд» Євгена Пригожина. Крім того, у відкритому доступі виявилися звіти про виконану роботу, адресовані людині на прізвище Володін.«Ведомости», до речі, пов’язують прийняту Кремлем на озброєння стратегію маніпулювання суспільною свідомістю через нові медіа з ім’ям В’ячеслава Володіна, першого заступника голови адміністрації президента.Як випливало з документів, які проаналізувала «Фонтанка.ru», під єдиним керівництвом вибудувана схема з інтернет-агентств з сотнями платних блогерів і коментаторів, а також кількох засобів масової інформації в Росії та Україні. На їх утримання передбачено кошторис у 33,5 млн рублів на місяць, з яких понад 17 млн - готівкою. Фінансові документи рясніють позначками «Не оф.» – наймовірніше «не офіційно». +http://zik.ua/ua/news/2014/06/05/amerykantsi_rozpochaly_polyuvannya_na_proplachenyh_kremlem_internettroliv_495048Ох, тяжело с ними бороться. Мужа уже грозились убить:)) Не женское это дело, конечно, надо имееть железную психику.Хорошо, что люди сами пытаются разобраться, все время обращаются с просьбами объяснить происходящее.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

меня тролли грозят убить уже давно)) как страшно жить!)) [+sign]Моя любовь - без дна,А доброта -как ширь морская,Чем я больше трачу,Тем становлюсьсильнее и богаче! ШекспирКак кому, а мне нравится думать!М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

берегите себя:))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот это мультики у людей в голове )
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

желаю успехов! [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та я не парюсь!)) больные люди)) это я вам к тому,чтоб вы не переживали -то у них такая работа)) кто на что выучился,как говорится.[+sign]Моя любовь - без дна,А доброта -как ширь морская,Чем я больше трачу,Тем становлюсьсильнее и богаче! ШекспирКак кому, а мне нравится думать!М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением