Опубликовано: 10 окт 2013 А в мене вдома не Київ, а якісь виселки. Электричество кончилось... Як у селі. 2-3 жовтня не було добу, 4-5 жовтня -добу, сьогодні знов починається. Гарячої води нема, бойлера немає і смислу купувати, Київенерго недоплачують, бо багато хто норовить підключитися "мимо лічильника", антимонопольний комітет продовжує отримувати зарплату...:) Ні, я то можу обходитися без електрики і гріти воду... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 добре, що хоч тепло, що позавчора попрала в холодному режимі на малих обертах... . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 Офф: Семелено, Ви професійно пов"язані з українською мовою? якщо так, можете мені написати на nirig % ukr.net (замість процентів - собака.)Дякую.[+sign]Все люди приносят счастье. Одни своим присутствием, другие – отсутствием[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 Не на Чоколове живёте? Тут постоянно нет горячей воды и часто начали вырубать электричество. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 Я до вашої компанії. Опалення нема, і не буде принаймні до 29 жовтня. І це ще в кращому випадку + Гарячої води теж нема, і не обіцяють до 29го. Вчора зранку у підвалі нашого будинку почала хлестати вода, слюсар ЖЕКу подивився, сказав, що не його справа, тече теплоносій (холодний), бо Київенерго задвижку закрило, а вона не держить. Типа заяву до Київенерго вони направили, ну й по тому... Весь день ми дзвонили по всіх телефонах аварійок та гарячих лініях, фіг! Сьогодні вранці виходжу з дому - а вода все "і шумить, і гуде". Вонидло з підвалу досягає нашого останнього поверху. ДОбре, що на вулиці тепло, і люди хоч не насилують електромережу обігрівачами, а то був би типовий "пожар в бардаке во время наводнения" :( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 О, у нас Чоколовка... Кого б пойти и убить? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 А хіба не видно, що ні? :) -[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 насколкьо мне не изменяет память. филолог украинского . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 краснозвездный тоже с вами на это дело отопления нет, электричество выключаются регулярно на много часов, а с ним и лифты, плиты, насосы,горячая вода час есть, два часа нет 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 містика просто :) тільки що включили воду і електрику... не Чоколовка. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 survivor, а мені очевидно, що Ви хочете мене добити. Причому під Вашим же власним ніком. можна поцікавитись, навіщо і за що? :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 Ви шукаєте роботу і хочете написати Irisa замість мене? Пишіть замість мене, а я не писатиму, і ми нікому нічого не скажемо. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 Irisa, дуже Вам дякую. . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 будемо жити за принципами Комаровського. . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 Чоколовка большая. ))) ТТТ ))) [+sign]Неважно, насколько злы окружающие, важно, насколько добр ты.(с) Несмачних пляцеків не існує! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 вот что форум животворящий делает :) почти (с) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 пробачте, якщо помилилась. Я Вам не конкурент, хоча я справді філолог, редактор з багаторічним стажем. Роботи я не шукаю.[+sign]I will survive! [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 в мене є диплом бакалавра, але я погоджуюся і відчуваю, що в 30 починати отримувати профорієнтацію було дещо запізно. . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 Вітаю! :) Піду й собі за вашим прикладом поспіваю "а нам все равно! а нам все равно!" , може допоможе :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 ... ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 ну уявляєте... . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 але її, вочевидячки не вистачає на заміну тих трансформаторів і підтримання фаз, або на зарплату чи на дещо для чого вони, можливо, економлять :)в кооперативних будинках знають, що опалення залежить ще й від норм і лімітів на паливо. вичерпали ліміт і опалення немає. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 а шо робить... хіба що ще запастися 3G модемом, бо од відключення електрики, бачте, помогло :))))))))))) . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 10 окт 2013 ... ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах