Опубликовано: 26 дек 2011 А є хтось з Херсону? Мені треба купити річ, яка є тільки в Херсоні, за мат. винагороду. По суті: В Україні є тільки одна монета, і вона мені дуже потрібна в якості весільного подарунка братові. Залишилась ця монета тільки в Херсоні. Мені потрібно, щоб хтось купив її і переслав мені. За цю послугу і витрачений час готова заплатити (аванс можу кинути на мобільний ), ну і пересилка за мій рахунок, звичайно. Була б дуже вдячна! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 26 дек 2011 ухтышка! я прям заинтригована что ж это за монета такая. я сама из Херсона - никогда о подобном не слышала по теме не помогу, сорри. живу сейчас в Киеве. ну хоть тему подниму 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 26 дек 2011 планую перебувати в Херсоні 5-7 січня в Херсоні Якщо підвезуть - готова Вам допомогти. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 27 дек 2011 Дякую дуже! Спробую знайти когось із Херсону, щоб купили та підвезли. А ви там проїздом? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 27 дек 2011 А може у Вас там родичі залишилися чи порядні знайомі, яким потрібен додатковий заробіток? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 27 дек 2011 Дуже дякую всім, хто відгукнувся! На жаль, я не встигла... Хотіла купити срібний зливок "Віра, Надія, Любов та Софія ", але сьогодні його хтось вже забрав... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах