хочу поділитись з вами нашою бідою

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

хочу поділитись з вами нашою бідою це замітка з нашого сайтуВіч-на-віч з людською жорстокістюВчора, в Міжнародний день захисту дітей, співробітники ВБФ «Запорука» зіткнулися з нечуваною людською жорстокістю по відношенню до своїх маленьких підопічних та їх сімей.Минулого літа ВБФ «Запорука» розпочав новий проект центру для онкохворих дітей «Посмішка». Для цього ми взяли в оренду на три роки будинок, у якому поступово, завдяки допомозі багатьох добродійників та небайдужих людей, створили гарні умови для проживання дітей та їх батьків під час обстежень, діагностики та у період між хіміотерапіями.Проте господарі будинку не мали жодного наміру дотримуватися довгострокового договору та з наближенням літа почали «виживати» нас, створюючи умови, непридатні для проживання. Зокрема, 1 червня господиня відключила електроенергію у будинку, незважаючи на те, що батьки хворих дітей тримали у холодильнику цінні ліки і просили її не робити цього. Також господиня цинічно погрожувала вимкнути газ, щоб батьки не могли готувати їсти. Ситуацію вдалося дещо виправити лише з втручанням міліції, але на наступний день усе повторилось знову.На жаль, у подібних умовах продовжувати повноцінну діяльність центру «Посмішка» не є можливим. І зараз співробітники «Запоруки» змушені шукати новий будинок для центру, але, звісно, на це потрібен час. У той же час діти та батьки, яким немає місця у лікарні, продовжують залишатися віч-на-віч з людською жорстокістю, оскільки їм просто немає куди йти. [+sign] Много кратких безумий — вот что вы называете любовью. И ваш брак кладет предел множеству кратких безумий — одной большой и долгой глупостью.(Фридрих Ницше) фонд помощи онкобольным детям м т. 0503522297 icq 305230173[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да уж...........иногда удивляюсь - как некоторых земля то носит....... [+sign]Vivi per il presente, sogna per l’avvenire, impara dal passato...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а с другой стороны - может хозяева хотели поднять цену, а арендаторы отказывались.... А может арендаторы н облюдали каких-то условий... Ну мало ли как бывает.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100. Не просто же так они начали холодильники отключать [+sign]Мои лайковые перчатки слишком дороги, чтобы бросать их в лицо кому попало...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да нет, все соблюдалось все платежи оплачены и дом в полном порядке и плата была не маленькая совсем. просто хозяйка решила там летом сама жить, хоть у нас и договор на 3 года[+sign] Много кратких безумий — вот что вы называете любовью. И ваш брак кладет предел множеству кратких безумий — одной большой и долгой глупостью.(Фридрих Ницше) фонд помощи онкобольным детям м т. 0503522297 icq 305230173[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:((((( очень неприятно, что такие люди есть. Очень хочется верить, что фонду удастся поправить ситуацию.., ведь помощь, работа, которую он выполняет очень важна и необходима для деток.[+sign] У нас дома всё решает папа, а кто у нас папа решает мама. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Если договор - в суд [+sign]Мои лайковые перчатки слишком дороги, чтобы бросать их в лицо кому попало...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мне тоже кажется, что суд Ваше все. Плюс подколоть чеки за ремонт и т.п. Плюс довольно большую сумму за моральный ущерб......
0

Поделиться сообщением