Ну і що це було? 0_0

23 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Ну і що це було? 0_0 В 4.08 2 рази по 3 гудки на мій телефон з номера +0020142781824. (Трубу, звичайно, я не взяла)Гугль такого номера в очі не бачив. Як і я. Може підкаже хтось, що воно за номер такий загадковий?...[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Бог? [+sign]Вся правда о психологах:...А еще они часто собираются группами и чёта курят....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нечистая сила шалит .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

))))))))))))) Цікаво, що йому треба від мене було? )))) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О Господи! ))) Щось форумчан в крайні точки кидає )))))))))))))) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А мне уже неделю с 095 6101 872 звонят и молчат. Може это ....? [+sign]in love...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Розумієте, у вас хоч номер якийсь нормальний... А мені що дзвонило?! [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

отключайте на ночь мобилу и будете спать спокойно .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я б поговорила с ним. [+sign]in love...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а у мене так укртелекомівська труба балується по кілька разів на добу підхожу, а там довгий гудок. Причому переважно о 6 ранку або після 11 вечора, коли нормальні люди вже не телефонують. Шо за бзик?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та я, в принципі, і так спокійна )) Просто дуже цікаво. А телефон, нажаль, не можу відключати - можуть про роботі дуже рано телефонувати, а я ще сплю ))[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Чего-то у многих такое :) у меня регулярно идут звонки с какого-то туркменского номера (код страны в гугле пробила) И шо це?... [+sign][Хочешь быть счастливым - будь им!:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

скайп возможно ...[+sign]"Кто слишком часто оглядывается назад, легко может споткнуться и упасть." Ремарк[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та то ви так думаєте )). А коли воно, по-перше, дзвонить всього пару секунд (ніби, зараза, знає, що ніч на дворі і можна нарватися), за які ти на перший дзвінок просинаєшся, не розуміючи, що це було, а на другий тільки встигаєш розгледіти номер. А, по-друге, ти і сама дуже рада, що воно дзеленчало лише кілька секунд і не розбудило дитину, яка спить поруч. Ну, а по-третє, особисто я дуже рідко беру трубку, якщо висвічується незнайомий мені номер. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Это загранномер. Скорее всего, ошиблись. А ночью, потому что разница во времени. Если интересно, гляньте в справочниках, что за страна. Скорее всего, Австралия какая-нибудь. :)))[+sign]женская логика - это полный пипец мужской психике[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О! Оце вже хоч якась ідея! Дякую! Йолки, тільки-но заблокувала завдяки темі в "Сексі" чортів спам з аськи, так ці уроди вже до телефона добралися ((([+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я саме так і подумала. Але, чогось, в інеті таких номерів немає, а мені здається, що якби це був звичайний закордонний номер - хоч код, але "підсвітило" в гуглі[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Заграничный, 100% Часто бывает, что заграничный номер показывается в виде какого-то левого несуществующего номера.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В брачных агентствах не регистрировались? я серьёзно некоторые агентства продают контакты девушек, и америкосы наяривают потом когда им нравится днём и носью, хорошо если не псих попадётся, а то там почти вся нация долбунов, редко встретишь нормального))) [+sign]The more you judge, the less you love.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

скучно стало :-))))) Звонок в 3 часа ночи:- Привет, незнакомый друг, ты тоже не спишь?[+sign]Я как фотон, который не только свет, но еще и волна......[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это может быть зашифрованный номер, политики и тыды такое делают, а еще мне из-за гораницы звонили и тоже бред высвечивался [+sign]никогда не спорь с идиотом: он опустит тебя до своего уровня, а потом выиграет, поскольку имеет опыт (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

очень похож на моб. номер Египетский... там есть операторы с 00201 вначале.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тююююю, так это вам египтянин наяривает, чтобы вы ему перезвонили видать неправильно номер своей любви украинской записал:)))))[+sign]Хочешь насмешить Всевышнего, расскажи ему о своих планах[-sign]
0

Поделиться сообщением