Дитячий будинок сімейного типу

14 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Дитячий будинок сімейного типу Довго я думала і ось що надумала.Можливо це мої субєктивні відчуття, але з кожним роком, життя стає жорстокішим, складнішим, набирає дуже швидких темпів.Інститут сімї чомусь переноситься на другий план. Найбільше тепер ціняться гроші і карєра.А на мене щодня вечорами такий сум нападає.Я хочу сімю, велику сімю, дуже хочеться щоб в домі було багато діток, хочеться дарувати їм свою любов, ласку. Хочеться створити куточок затишку і тепла, де б ці діти були захищені від нашого шаленого сьогодення.( я ще не одружена і дітей своїх немає) Довго я в собі давила це бажання. А ось на Різдвяні свята почула від своєї мами пропозицію взяти з дитячого будинку дитину на виховання. Батько, звичайно ж, зразу почав розказувати про проблеми які стануть у нас на шляху. Але ось я вірю, що в доброму ділі допомагає сам Господь :). Можливо щось получиться, як Ви думаєте?Цю ідею вже підтримують і мої батьки і моя рідна тьотя, у якої в сімї підростає своїх троє дітей :). Усі ми готові посвятити себе цьому ділу. Живемо в Прикарпатті. Саме там плануємо відкрити дитячий будинок. Готові навіть самі збудувати будинок. Але потрібне якесь фінансування.Дітей ми б узяли десь 15, маленьких ( до 10 років). Як я собі все уявляю :) - великий будинок, десь на 3 поверхи, біля будинку качелі, сад з фруктовими деревами і кущами, поряд у нас річка і гори. В місті є і спортивна і музична школа і різні гуртки, діти могли б їх відвідувати коли підростуть. Я б могла їх навчати іноземним мовам.Як Ви думаєте, можливо щось таке організувати простим людям? До кого можна звернутись за фінансовою допомогою? Які дозволи потрібні і від яких інстанцій? Чи виникне у нас проблема у звязку з тим, що батьки мої безробітні (працюю лише я)?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Зайдите в конференцию Приемный ребенок на мамском форуме. Там все подскажут и расскажут.Удачи Вам!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я по теме ответить не могу, но желаю удачи! и встречать хороших людей на своем пути, чтобы они вам помогали!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

По теме ничего не подскажу, но хочу сказать, что вы - Молодец!!! Вам желаю сил, терпения и удачи в достижении своих планов. Дорогу осилит идущий, так что не сдавайтесь!Удачи!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Поверте маме с опытом Милая девушка,поверте приемной маме с опытом.Идея конечно очень хорошая но сырая.Попробуйте для начала ПС.Для этого нужно чтобы человек,желающий создать ПС имел личное жилье и чтобы его жил.пл.по нормам закона позволяла взять детей,чтобы имел доход на КАЖДОГО члена семьи не ниже прожиточного минимума.ПОДУМАЙТЕ хорошенько,вы так красиво все описали,только забыли СТИРКУ,УБОРКУ,ПРИГОТОВЛЕНИЕ ЕДЫ,УРОКИ,ПОХОДЫ К ВРАЧУ,КОНФЛИКТЫ МЕЖДУ ДЕТЬМИ.КОНТРОЛЬ ВАШЕЙ СЕМЬИ РАЗНЫМИ СЛУЖБАМИ где-то раз в неделю.Готовы ли Вы к этому,подумайте.Дети не игрушки.Если готовы-смело шагайте в службу по делам детей-там вам все раскажут.Пишите-чем смогу-помогу.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

посоветовать ничего не могу, но поддержу вас - не зря эта мысль вам пришла! Господь просто так ничего не делает!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а ще - лінк на Положення про БСТ, затверджене Кабміном http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=564-2002-%EF&pass=dCCMfOm7xBWMmTOEZi3M0HgkHI4wos80msh8Ie6
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Это все ерунда Кто-нибудь знает ДДСТ.Которое обеспечили всем необходимим?Это все только на бумаге.Если.конечно в Вашем районе есть свободное жилье-может вам и дадут.ДАЙ БОГ.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+ 1 автор уверенн в помощи госсударства? ее может не быть вообще - и что тогда - вернуть детей назад? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вдячна всім за відповіді :) я думала ця тема уже в архіві.. Я уже почала рухатись в напрямку своєї мрії. Розумію, що від держави допомоги не дочекаюсь, а тому почала переписку з кількома міжнародними структурами щоб допомогли купити і облаштувати будинок.Досі вірю що зможу. Кожен з нас може трішки змінити світ на краще якщо захоче.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

очень жаль...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ДАЙ БОГ Дай Вам Бог .И все-же для начала сходите в ССД или в ЦССДСМ
0

Поделиться сообщением