волонтерам нужна срочная помощь с англ. переводом. (мультик)

6 сообщений в этой теме

Опубликовано:

волонтерам нужна срочная помощь с англ. переводом. (мультик) барышни, никто размяться не хочет)))нужна помощь очень - перевести 2 максимум страницы для гранта с укр. на английский. нужен результат на воскресенье ночер уже.будем очень признательны)))текст простой, вот образец:Реалізація проекту, що було покладено в основу гранту, стала успішним продовженням співробітництва з відділенням, що було розпочате в лютому 2009 року на День онкохворої дитини. В ході реалізації гранту ми обладнали відділення комплектами багатофункціональних місць лікування, які включали до себе ліжко, протипролежневий та анті бактеріологічний матрац та спеціальну тумбочку. В ході роботи ми залучили кошти ще одного спонсора на придбання ліжок для решти відділення та протипролежневих матраців для всіх ліжок (адже всього у відділенні лікується 36 дітей, за грантом ми мали кошти купити лише 15 ліжок). Отже додатково поза грантом закуплено ще 21 ліжко та протипролежневі матраци. Наша сумісна робота дозволила забезпечити дітям-пацієнтам більш комфортні та безпечні умови лікування. Нові німецькі високоякісні ліжка забезпечені системами підйому в трьох секціях, також їх можливо в разі необхідності екстрено переміщувати в реанімаційне відділення. Неоціненні для відділення і два нових інфузіомата, які дозволяють ще більше дітям отримувати інфузіотерапію точно і безпечно. Мами дітей, яким не вистачало апаратів, змушені були відраховувати краплинки високодозної хімії за секундоміром і помилки коштували життя. Оскільки це дуже компактне обладнання, апарати переходять від палати до палати, як тільки необхідні комусь з пацієнтів. Через те, що нове обладнання дозволяє дітям проходити лікування менш травматично та без додаткових ускладнень, пропускна здатність відділення зросла, адже скоротився строк перебування дитини на лікуванні, До того ж піднявся моральний дух та впевненість, настрій як пацієнтів, так і персоналу, які більше не почувають себе наодинці із своїми проблемами, і знають, що необхідно розповідати громаді про ті проблеми, які конче потребують вирішення.[+sign]ты оставила след, по которому я буду идти...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

уже нашлась феечка. спасибо! )[+sign]ты оставила след, по которому я буду идти...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

заканчиваю выложенный текст через 10 минут выложу - может пусть феечка начинает с невыложенного текста?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

выложила - с терминологией не очень знакома, поправьте если что Realization of the project, being the basis of the grant, became successful continuation of the collaboration with the department which was started in February 2009 on the Day of the onco child. During realization of the grant we equipped department with multifunctional sets, including cots, anti bed-sore and anti bacteriological mattress and special bed-side tables. We attracted funds from another sponsor to acquire additional cots for the department and anti bed-sores mattresses for all cots (overall, 36 children get treatment in the department and the grant allowed us to acquire only 15 cots). Thus, 21 cots and anti bed-sore mattresses have been purchased in addition, not covered by the grant. Our mutual cooperation allowed to provide to children more comfortable and secure conditions of treatment. New german corts of high quality are equipped with lift system in three sections and can be moved in case of urgency to the emergency room. Two new infusomats are extremely valuable for the department as allow children to receive infusotherapy accurately and safely. Mothers of the children which lacked the unit of equipment, had to count the drops of high dose chemo using stop watch and mistakes could cost lives. Since the equipment is compact, it is transportable from one room to another, as soon as required for a patient. Thanks to the fact that new equipment allows to children to get treatment in less traumatic way and without additional complications, the patient capacity of the department increased as the time of the child being in the hospital decreased. Also, the moral spirit and confidence, mood of both the patients and staff increased. They do not feel themselves lonely with their own problems and they know that it is necessary to talk to the society about the most urgent problems.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, спасибо!!! сейчас ей брошу это! спасибо![+sign]ты оставила след, по которому я буду идти...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я все вижу :) ок, буду переводить с учетом этого отрывка [+sign]женская логика - это полный пипец мужской психике[-sign]
0

Поделиться сообщением