Втрата документів. Куди подати оголошення?

4 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Втрата документів. Куди подати оголошення? У чоловіка вкрали всі документи (причому прицільно їх, а не випадково разом з грішми чи сумкою). Відновлення займе дуже багато часу, ну і грошей теж. В міліції вже пропонують пришвидшити видачу довідки про те, що людина заявила про втрату паспорта, за 1000 гривень..."Ви ж самі розумієте, ми маємо вести слідство, а це час забере..."Ми дуже сподіваємося на можливість повернення документів за винагороду. Наші знайомі так повернули, давши оголошення в газету, кажуть, що часто самі викрадачі відстежують такі оголошення, бо в документах ніде телефонів чи візиток немає.Де можна дати таке оголошення? Буду дуже вдячна за будь-які підказки, а особливо за конкретні телефони чи електронні адреси, куди можна надіслати оголошення.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Посмотрите по ссылке пункт 21 http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z0804-06&fpage=1&text=%E7%E0%F1%EE%E1&x=4&y=10Объявление дайте в Урядовый курьер, Голос Украины, например...[+sign]Когда дела идут хуже некуда, в самом ближайшем будущем они пойдут еще хуже.Если вам кажется, что ситуация улучшается, значит вы чего-то не заметили. Второй закон Чизхолма (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, але в нього загвоздка в останньому документі... Тобто довідці про порушення чи ні кримінальної справи. В міліції сказали, що вони мусять 2 тижні "шукати" документи, і тільки тоді дати довідку. Він пішов у найближче до місця викрадення відділення (на Бесарабці), так вони умудрились "загубити" його справу, потім після 2 днів "знайти". Думаю, натякають на те, що явно краще пришвидшити ці "розслідування".Мені свого часу при втраті зразу довідку видали і все...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нужно было заявлять об утере документов, а не о краже, тогда меньше проблем, за это время был бы уже со справкой, потому что все равно проводится проверка. Ну, а теперь все по закону, не думаю, что по объявлению вам вернут документы, а если вернут, то по милиции все равно набегаетесь.
0

Поделиться сообщением