терміново потрібний імуноглобулін антирезусний - німецький або американський

18 сообщений в этой теме

Опубликовано:

терміново потрібний імуноглобулін антирезусний - німецький або американський В Києві виявляється його нема. Є тільки Біофарм за шалені гроші і з невідома якими побічками....Може хтось продає, кому не знадобилось? Чи порадьте може не там шукаємо. На станціях переливання крові нема - і кажуть до кінця року не буде.Подрузі народжувати от на днях....Буду вдячна.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

поговорите с врачом сначала - так ли это критично мне тоже кричали - срочно-срочно уколоть максимум в 48 часов после родов. А моя врач сказала, что просто при следующей беременности надо будет уколоть недели до 14 - и без всякой спешки.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а в самом роддоме не пробывали поспрашивать? не за бесплатно так сказатьк тому же может и не пригодиться[+sign]Все врут©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Может, это вторая беременность у женщины?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, перша вагітність. Але - вона народжуватиме в Житомирі Там точно нема, якщо він знадобиться - то протягом 72 годин доставити в Житомир, якщо в Києві нема фактично неможливо. Тому шукаємо зараз.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Немає - питали Зараз якось ніде нема :-( У подруги сестра фармацевт - вона теж не може знайти...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларочка - а де ще можна пошукати? бо я трохи в розпачі уже. Шукаємо зараз в Москві, але звідти ще привезти треба.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у мну была вторая :) да и не факт, что вообще понадобится - вдруг дите с маминым резусом будет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А разве его колять не только при резус-конфликте? У меня отрицательный резус, дети с другой группой, один при этом положительный, но конфликта не было, мне не кололи.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так - але наперед ніхто не знає чи буде він чи ні (-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дівчата, дякую. В аптеці гормональних пообіцяли що скоро має бути у них поставка Подруга заспокоїлась :-)Дякую за підтримку!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

може і таке бути :-) Але перша вагітність дуже полохлива зазвичай :-) Перестраховуються
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Как это? Резус конфликт показывает анализом на наличие антител в крови. Я сдаю их все 3 беременности. Антител нет - конфликта нет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я не дуже розбираюсь в цьому питанні Подруга сказала, що після народження дитини буде зрозуміло. Я так розумію що візьмуть аналіз крові у дитини. В разі чогось протягом 72 годин треба колоти. Можливо це для того щоби наступні пологи були нормальними...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не всегда у меня при беременности были антитела, а ребенок родился с моей групой и резусом.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я всегда редкие лекарства покупаю в аптеке ДОДО добрый доктор на мельникова 10[+sign]"Что-то здесь не так"- подумал колобок, дожевывая остатки лисы...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

муж когда-то для меня нашел в + военном госпитале, на щорса.[+sign]++++++++++++++++слабые и добрые люди часто оказываются способными на предательство. а если они к тому же еще и в обиде на жизнь, это делает их черствыми и жестокими.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

антител может и не быть....а резусы у мамы и ребенка могут быть при этом разные() .[+sign]Я и медвежонок[-sign]
0

Поделиться сообщением