Зміна телефонних номерів пожежної, швидкої, міліції - це тільки в Києві таке?

14 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Зміна телефонних номерів пожежної, швидкої, міліції - це тільки в Києві таке? Отримала рахунок від "Укртелекому", там написано: з 3 лютого замінюються номери 01 на 101 і т.п. Для чого це, як взагалі до такого додумалися, де ще подібне буде додатково оголошуватися?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В якійсь статті щойно прочитала, що на 01, 02 стоятиме автовідповідач, що розказуватиме про нові номери.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а что вас смущает? .[+sign]и закрыв лицо руками, я внимал к жестокой речи,утирая фраком слезы, слезы боли и стыда,а в высоком синем небе догорали Божьи свечи,и печальный желтый Ангел тихо таял без следаА. Вертинский[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

об этих изменениях речь идет уже года полтора, как минимум. в сентябре 2007 о смене "срочных" номеров писали все газеты.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В наявності автовідповідача на старих номерах якраз нічого. Проте "01", "02", "03", "04" - це як бренд, ба більше, про нього дітей вчити вірші заставляють. Скільки людей звикло, скільки людей не читає газети. Між, іншим, соціальна реклама служби саме "01" досі висить по місту, показується в роліках у метро. А всього лише за два тижні це буде вже інший номер!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, а я как-то не в курсе... ( просветите глупуюкак же теперь в экстренные службы звонить...? [+sign]Если хочешь - найдёшь 1 000 способов, а если не хочешь - 1 000 причин.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

говорят. что уже не будет двухзначных номеров. только трехзначные, поэтому и меняют ..[+sign]________________________________________Добро обязательно победит зло. Поставит на конени и зверски убьет.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 :-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В такому разі де нормальна соціальна реклама на цю тему? Наприклад я запросто могла викинути рекламу з телефонного рахунку. А якщо уявити собі екстренну ситуацію, коли вдруге і поздвонити буде вже неможливо - оце вислуховувати по автовідповідачу таку приголомшливу новину?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

- -
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

При чем тут "для чужих"? Есть технические требования, есть новые АТС. Вы не знали, что с мобильного, если, не дай бог ,понадобиться просто по 02 позвонить невозможно? Еще есть гости страны в роуминге, им тоже может медпомощь понадобиться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не хочу спорить но на стационаре можно и 2 цыфры оставить новые АТС с этим справляються. А как пожилому человеку действовать, который при приступе не будет слышать подсказок наберите другой номер.
0

Поделиться сообщением