Куди дівати непотрібні книги/журнали?

12 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Куди дівати непотрібні книги/журнали? Викидати шкода. Ходила в бібліотеку - кажуть нам не треба :-( Навіть не подивились що там - це ж комісію треба створвати щоби вона оцінювала...А завідуючої нема, а буде у вересні - Ви спробуйте...Отаке. Книги не дуже вже корисні, але все одно шкода. Журнали Кореспондент за минулі роки, Наталі (небагато). Мрію віддати чоловіка непрофесійні журнали %-) Але він ховає... Про кіпи професійних взагалі мовчу... - це святе! Хоча ніхто їх не дивиться...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

странно, у меня берут и книги, и журналы без никакой комиссии и очень рады() .[+sign]Оригинальность-это хорошо, зато плагиат быстрее[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

попробуйте библиотеки сельские, у нас за книги еще курицу и яиц дали )) -
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Може "балувана" бібліотека у мене :-) Я в найближчу ходила
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

До сільської доїхати тре.. А у мене ну ніяк не вийде :-(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сегодня была на Петровке на книжном рынке. Через дорогу от основного рынка есть букинистические ряды. Было написано:" Покупаем книги на разные темы" Подробности не знаю, не спрашивала, может не все берут.У самой такая проблема. Все антресоли завалены книгами и лет 10 уже никто их не трогает. Тоже задумалась, может не стоит их хранить, а просто выставить жалко.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну "Кореспондент" вони, мабуть, не візьмуть. Книжки більш охоче взяли б у подарунок у комісійних, та ж Петрівка, мені так думається... Просто я в бібліотекаря теж якось між ділом питала, чи не треба їм ці тижневики - категорично не треба.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А чого не треба? Хороший журнал...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

положила в подъезде на подоконник Старую подписку Натали. Исчезла через полчаса.Потом ненужные книги по чуть-чуть. Так же быстро исчезали.Далеко ходить не надо.Кому-то зачем-то они нужны.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну, чогось він для них неактуальний, я так розумію... Він взагалі-то за змістом як газета, тільки гарно ілюстрована, на гарному папері. Я не впевнена, чи й свої виписані газети вони довго зберігають.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну, в принципі, якась невелика кількість екземплярів таких видань, мабуть, є і таки має бути десь у центральних бібліотеках. Для тих же дослідників мови певного періоду, чи якихось істориків, наприклад. Тільки, знову ж таки, тут більш актуальні офіційніші й серйозніші видання.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На макалатуру бабушки собирают как бутылки
0

Поделиться сообщением