Девченки, компьютерная диагностика

5 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Девченки, компьютерная диагностика ГДЕ? Кто сталкивался, поделитесь впечатлениями.Буду очень благодарна.[+sign]Чтобы слова не расходились с делом, надо молчать и нифига не делать[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Це лохотрон. Просто викинете гроші. Я це спостерігав сам і з жертвою спілкувався. Стоїть на столі прилад, шнуром під"єднаний до комп"ютера. На приладв написано "Оберон" (мейд ін раша). До приладу під"єднані звичайні навушники. Людина, яка називає себе лікарем (не в халаті, і диплому медінституту не має), спершу розпитує вас про ваші хронічні хвороби і перенесені операції, вводячи ці всі дані в програму. А потім починається шоу. На вас надівають навушники, ви чуєте в них тихий тріск, а на екрані іде чудовий тримірний мультик про те, які ваші органи зараз досліджкються, і які ж у вас болячки (основний список болячок ви вже самі продиктували "лікарю"). Шоу триває хвилин 10-15, потім вам роздруковують красиві картинки з вашими органами і нікому не зрозумілими позначками і цифрами. Після цього вам, як правило, прописують БАДи, які можна придбати прямо тут.Про сам прилад нічого толкового розповісти не можуть, кажуть "це - фізика". Сайт виробника http://www.oberon7.com/ про принцип роботи апарата нічого вразумітєльного не говорить. Набір вчених слів, що не тримаються докупи і можуть викликати повагу тільки в тих, хто в школі погано вчився.Як людина, що має інженерну оствту в області електроніки я скажу, що це обман, вдало розрахований на тих, хто не розбирається ні в сьогодняшній техніці, ні в фізиці, ні в електроніці, як рівно й не має відчуття можливого і неможливого.Втім, для тих хто з задоволенням ходить до "екстрасенсів", ця "діагностика" становитиме неабиякий інтерес :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

фигня деньги выкинутые на ветер............мне сделали и то (за компанию), спец который мне диагностировал все время пытался угадать мои болячки, и то не угадывал!не нравятся ему мои легкие, ага я курящая-нет, значит живу на Хпарьковском там почему самое большой выброс всего-нет, ну значит работаю на вредном производстве-нет!!!!!!!!!!!!!!!и так все органы.....лохатрон!!!!!мне это стоило 135грн-жаль бабла
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Проходила. У меня все сошлось, у ребенка - половина гадостей не сошлась столько бездарей проводят эту диагностику, что диву даешься. многое написано отрицательного в прессе по этому поводу. Мне кажется, главное, кто ее проводит и на каком аппарате. Если вы не очень мнительная, то пройти можно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, спасибо. значит фигня.[+sign]Чтобы слова не расходились с делом, надо молчать и нифига не делать[-sign]
0

Поделиться сообщением