Опубликовано: 25 мар 2008 Шо таке зробити шоб дитина з басейну не приходила боса? Це не жарт.Дістало просто.Ходить син в басейн при школі.Майже кожен раз вертається без мила .Було раз що без рушника прийшов.Мовчали. А сьогодні прийшов в гумових шльопках.Бо кросівки украли поки плавав.І вже мені терпець увірвався!Як можна компенсувати ті вкрадені речі?Які є методи впливу на таку "відповідальну" адміністрацію?[+sign]ICQ 477154603[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 25 мар 2008 А де він залишає речі? Якщо там є локери (шафки), то можна купити невеликий кодовий замок, як для багажу.[+sign]\\\"Too much work can harden heart\\\" (с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 25 мар 2008 а может он сам "Маш-Растеряш"? мой - точно! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 25 мар 2008 Шафки є для решти одягу.А верхній лишають в прихожій.Каже малий, що ті діти з заходу перед їхнім саме виходять коли заходить він. Може спокійно хтось взяти в сумку і все. І що там крадіжки часто:тел. мобільні, гроші у кого є в кишенях.Мені от цікаво ЯК можна заставити адміністрацію шось поміняти в такому "порядку".Кудись написати, позвонити.Невже вони не несуть ніякої відповідальності за таке?Бо вчепили таке оголошення на вході.[+sign]ICQ 477154603[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 25 мар 2008 Нє 14 років все таки.І вже в кросівки зимою таки б не забув перевдітись.Прийшов до дому і заявив мені з порога про "радість".Каже обшукали все - ніде нема.[+sign]ICQ 477154603[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 ніяк. в мене весь час крали аж поки я не стала все абсоютно класти в шафки і йти в душову гола-боса. і все одно боялася що вкрадуть мило і рушник. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 може, змінити басейн? моя мама працює в басейні КПІ, то там такого не буває - вони дуже уважно дивляться за тим, як діти перевдягаються. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 а можно координаты этого бассейна?? и каков он в сравнении с бассейном ЦСКА??/ 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 Як би ж то у нас був вибір.Ми живемо в мал. містечку - басейн один. А плавати сину обов"язково, бо має заворювання ЦНС і лікарі наполягають шоб плавав.Була сьогодні в директора.Пообіцяв що буде виясняти в працівників шо були, і в дітей які були.Або, сказав, хочете то йдіть в міліцію.Мабуть шо все так і лишиться...[+sign]ICQ 477154603[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 верхнюю одежду-обувь в кулек и в шкафчик. Директору огласить это свое нововведение, чтоб не возникало ни у кого вопросов. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 а нельзя ли засунуть и верхнюю одежду в шкаф? и вообще, какое было отношение директора когда вы пришли говорить? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 поддерживаю .[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 а у нас со школы так приходит:) канцтовары я ваще молчу, а вот одежда, зимой вот куртка пропала, середина уроков была( всю школу обошли), остальное по мелочи шапки, перчатки, форма на физ-ру и т.д.....я уже смирилась:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 Обіцяв шось там повиясняти.В присутніх тоді дітей і персоналу. Але мабуть то буде тільки мова. Чогось мені так здалось.Говорив шо в них таке часто, і шо не встигають за всім дивитись і т.д.Я от думаю - а що коли хтось з адміністаціїї то робить?Якщо таке регулярно і ніяких дій немає шоб виправити ситуацію - то таке цілком може мати місце.Насправді басейн малий, група 6-8 дітей.Одні заходять, попередні виходять.Є дві людини з персоналу при цьому - мед.сестра і її помічник .Якось не розумію, як кросівки 40 розміру при цьому можна потянути не замітно.[+sign]ICQ 477154603[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 мар 2008 От , говорить, в нас оголошення висить - цінні речі не приносити.А при чому тут взуття?Це коли б дитина лишила в кишенях моб. чи гроші - то я ще можу погодитись шо в басейн таке не обов"язково брати.А як то можна прийти без взуття зимою через пів-міста?І навіть не тільки зимою.Виходить треба йти в плавках і гум. шльопках - бо решту ж там можуть вкрасти.[+sign]ICQ 477154603[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение