Ночные конкурсы по угадыванию слов за деньги!!!

22 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Ночные конкурсы по угадыванию слов за деньги!!! Дочь моей подруги очень хочет поучаствовать в подобных шоу по телеку. Мы с подругой умом чуем, что развод, но доказательств нет, а деть взрослый. Может у кого-то есть опыт, поделитесь. А вдруг барышня почитает и остынет. Сил нет бороться!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да про это много писалось...там прикол в том, что при дозвоне ждёшь довольно долго, а потом либо сбрасывают, либо кого-то другого спрашивают. а денежка за разговор капает. Бесплатный сыр только в мышеловке![+sign]Женщина... всегда знает, чего хочет, но никогда не знает, чего ей хочется.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да я понимаю, но подростку попробуй объясни.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Всё именно так как говорит Sunn79, проверено на знакомых!!!!! .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Моя бэби-ситтер так по наивности 6 раз пыталась дозвонится, ни разу, понятно, не дозвонилась. Как результат - в счете за переговоры 45 грн, и потом уже я дочиталась внизу экрана: "за соединение 7,50, каждая дальнейшая мин. разговора еще сколько-то там" Это развод, подругина дочка задумывалась, неужто у нас такой народ тупой - так все просто, а слово "лимон" в течение часа отгадать ни один не может?[+sign]Есть надо много, но часто![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В понедельник дам это все своей крестнице почитать, думаю отзывы чужих людей подействуют быстрее, чем мои и ее мамы!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А Вы попробуйте один раз дозвониться и посмотрите, сколько денег за этот звонок с Вас снимут :) Может, на дитя это подействует.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Развод - стопудовый, лет пять назад с мужем попались как лопухи, не успели набрать номер -сняли 9!(по тем временам) грн., ну ладно, думаем, сейчас скажут Алло, ведь никто не звонит, ниФига- ждали минуту, еще 9! грн сняли и мы ВСЕ поняли! -чистейшей воды лохотрон.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, мои робители хоть люди и разумные, но поддались на эту провокацию. Дозвониться туда нереально, а деньги со счета утекают очень быстро.[+sign]Инга и Лизушка- хохотушка (27.07.2004)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

подождите, подожите: а как это так - деньги снимаются, если не было звонка? Вы ж говорите, что дозвонится невозможно, допустим, там занято все время - за что тогда 45 грн? или 9 или сколько тамЭто шо ж, если я буду пробивать какой-то номер. а там не отвечают - то с меня за это деньги снимут???
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Усё законно :))) Малипусюсенькими буквочками где-нибудь на экране написаны расценки, в нашем случае 7,5 - стоимость соединения (оплачивается независимо от того, ответят ли на том конце провода).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я поняла, что сниимают трубку и ты сидишь в режиме ожидания. Деньга капает.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня так бабушка с дедушкой позвонили за пару минут накапало что-то гривен 50
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Показывали интервью с одной барышней, которая вела такую передачу. Так вот она рассказывала что за запись одной передачи она получала 300 баксов. Кстати, передача идет в записи, а не в прямом эфире. ,
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спільні прибутки "Укртелекому" з ТВ-каналами за рахунок соціальнонезахищеної кишені українця http://cmn.kiev.ua/news/1668.htmlБагатьом з вас доводилось спостерігати таку картину. Приємна дівчина з екрану телевізора зі швидкістю шістдесят слів за хвилину повторює про те, що саме зараз, ти маєш можливість виграти кругленьку суму, треба лише відгадати кілька слів. Це ж так просто! – „Ось вони грошики, у мене в руках. Ах, як вони приємно шелестять, лише одна правильна відповідь і вони твої. Ну, як тут можна сидіти склавши руки? Ану, хапайся за телефон і спробуй свої сили! Лише зателефонуй і дай правильну відповідь!” Ти довго спостерігаєш за перебігом гри, чуєш задоволені голоси переможців, дивишся на запропоновані завдання. Завдання дійсно простятські, по типу – вгадайте слово з пяти літер, при чому, чотири з них вже відкрито. Минули останні секунди вагань, ти набираєш телефон і ось...! Лінія перевантажена, неможливо додзвонитись. Треба спробувати ще раз. Знову те заме? І ще кілька разів. Все марно – ти не додзвонився... Ви телефонували, але так і не зв’язалися зі студією? Не біда, насправді це не обов’язково. Мета цієї гри – заробити гроші. Так саме заробити, а не подарувати вам. Їх заробіток починається не з моменту з’єднання вас зі студією, а ще тоді, коли ви набрали номер і чекаєте на відповідь. В цей час, непомітно для вас включається автовідповідач і грошики поступово переходять з вашого худенького гаманця у великий гаманець шахраїв. Жертвами телевізійних шахраїв переважно стають або наївні малолітні бешкетники, або відчайдушні пенсіонери, які не втомлюються мріяти про забезпечену старість. Саме від такої пенсіонерки надійшло прохання по допомогу. Жінка вирішила ризикнути і кілька разів набрала довгий номер мобільного телефону зображений на екрані. На тому кінці дроту довго ніхто не відповідав і вона вирішила більше не телефонувати. Згодом, була ще одна невдала спроба. Вона вже встигла забути про свої наївні сподівання, та „добрі” люди не дали цього зробити – отримала рахунок від Укртелекому на суму близько двохсот гривень. Наступного місяця прийшла ще одна ківітанція, потім ще. Загалом набігло чотириста гривень з копійками. Жінка навіть не повірила, що таке може бути, вирішила, що певно тут якась помилка. Жінка в розпачі, сума зазначена в її квитанції дорівнює її місячній пенсії. Що робити? Можна спробувати написати заяву з проханням про перерахування коштів, але юристи лише розводять руками, та гарантувати, що платити не доведеться не можуть. Оператор стільникового зв’язку та телеканал, діють в тандемі. Привернути до відповідальності учасників шахрайського бізнесу не можливо. Юрист Валентина Лемешко пояснює, що з юридичної точки зору вони діють цілком законно. По перше, попереджають про те що дзвонити можуть лише особи які досягли 18 років, по друге, десь там в низу екрану, маленькими літерами але, інформують, що дзвінки платні. По третє, є квитанції від Укртелекому про вихідні дзвінки, і ніхто ніколи не зможе перевірити, чи ви розмовляли в ефірі, чи просто очікували на лінії. На сьогоднішній день в Україні немає законодавства про азартні ігри, отже немає визначення що до них можна віднести. Наприклад у випадку з рекламою алкогольних і тютюнових виробів, чітко визначено що необхідно інформувати споживача про шкідливість цих виробів, пояснювати можливі наслідки крім того визначено, яким за розміром має бути це повідомлення. У випадку з телевізійними іграми, немає ніяких вимог, що до інформування про правила, умови та можливі наслідки. Всі прекрасно розуміють, що подібні ігри вводять людей в оману з метою отримання прибутків, але довести це в суді не можливо. Цікавими є пояснення представників телеканалів( „5 канал”, „СТБ”, „ICTV”), які приймають безпосередню участь у транслювання подібних передач, спробую їх узагальнити, через те, що відповіді мало чим різняться. Їх думка з приводу телевізійних ігор така: існування таких ігор не суперечить законодавству та участь у таких телепроектах є добровільною. Отже відповідальність за наслідки вони повністю перекладають на глядачів, тобто на нас з вами. До речі подібні Телевізійні ігри процвітають не лише в Україні та інших пострадянських країнах, ці прибуткові компанії множаться по всьому світу. Наївні жертви „шоуменів” є також в Америці, Німеччині, Швеції та в інших, ніби. благополучних державах. Мільйони людей по всьому світу стають жертвами телевізійних ігор. Прибутки таких компаній рахують мільярдами що року. І поки ці кмітливі „бізнесмени” не мають обмежень збоку закону, нам доведеться пильнувати, щоб не потрапити до лагідних лап шахраїв.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

но ведь соединение не состоялось - никто ж трубку не берет! Просто мне сейчас по долгу службы приходится много звонить, пробиваться с домашнего телефона. Часто наяриваю по межгороду конторы, где по часу занято. Это какой же мне счет ожидать в конце месяца??? Причем только за занято??
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

муж мой так звонил-сняли деньги, а звонок сбросили :)))) думал он самый умный
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Самая главная фишка этих конкурсов состоит именно в том, что все знают, что это развод, и тем не менее хотят себе или другим это доказать, все-таки позвонив.... як мале дитя, доки до вогню не доторкнеться, страху не почуэ :-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Где-то читала, что это только кажется, что "трубку не берут". На самом деле записаны на автоответчик гудки, и ты уже слушаешь автоответчик - и денежки капают :-(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

там берут трубку, но ставят на удержание, типа того :-) .[+sign]и закрыв лицо руками, я внимал к жестокой речи,утирая фраком слезы, слезы боли и стыда,а в высоком синем небе догорали Божьи свечи,и печальный желтый Ангел тихо таял без следаА. Вертинский[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тоже "ступила" разок Каюсь, "ступила" разочек, дала себя "развести". Нет, знала что развод, но не понимала в чем технология. Была бессоница -- набрала телефончик. Так вот они-то снимают трубку, но всегда отвечает автоответчик -- типа "ждите соединения, линия перегружена". Тут вот главное поскорее бросить трубку, потому что все равно всегда скажут -- "извините, перезвоните попозже". Сняли со счета гривен 15.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в последнем Корреспонденте очень чудненько расписана схема "развода лохов на деньги" с помощью этих шоусоветую почитать. [+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением