Листи Діду Морозу від дітей дитячого будинку «Пролісок»

79 сообщений в этой теме

Опубликовано:

в будній день вранці і в 18 год на Оболонів робочий час - в районі метро Толстогона вихідних - Троєщинапишіть де вам зручно :-) 097 23 26 66
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ВОзможно, я тоже как-то смогу помочь девочке. Буду ждать ее координаты.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

up /[+sign]С уважением, администратор форума![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

оновлений список на 6 грудня 3. Богдан Віка, 12 років – джинс. rостюм (64/90 куртка 38-40 р.)4. Богдан Ольга, 9 клас – чобітки довгі чорного кольору з гострим носом (38 р.), джинси голубі (88/95).6. Богдан Саша, 13 років – спорт. костюм (40 р.)10. Дубас Ольга, 15 років – джинси з латочками (81/94), чобітки з круглим носом на тонкому каблучку (38 р.)12. Коночук Олександр, 17 років – туфлі чорного кольору (42 р.)19. Пінчук Микола, 14 років – спорт. костюм (чорний, 42 р.), туфлі (42 р.).24. Савчук Павло, 16 років – спорт. костюм чорного кольору (44 р.), кросівки чорного кольору (42 р).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

завтра повинні бути контакти всім вишлю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дівчата, завтра я останній день працюю біля метро Пл. Толстого офіс переїжджаєпотім буду на Троєщині і Оболоні, і вже десь з 12-13 грудня - біля метро Дружби Народів. Тому якщо комусь зручно біля метро Толстого - давайте зустрічатися завтра, якщо встигнететакож можна передавати подарунки Оксані marchik, яка живе біля метро Сирець ну і може в тому районі десь зустрітися.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кофты уже купила, но все остальное еще не успела потому может уже 12-13 декабря возле Дружбы Народов встретимся? Спасибо.[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

коли все буде готове, маякніть будь ласка можливо я до вас підскочу
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Таня, мне брат дал деньги на подарки, тоже хочет поучаствовать :) Скажите Пинчуку Сергею еще не купили ничего? Возьмусь до конца недели еще ему подарок собрать. Туфли какие ему нужны? Угадать бы с размером...[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да, записуйте, на днях куплю :) .[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Таня! Ваш телефон не правильно написан. По нему не могу звонить. Вы написали, что с завтрашнего дня будете на Оболони целый день. Я правильно поняла? Я завтра готова встретиться. В любое время с обеда. Напишите во сколько.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та ні, правильно... 097 123 26 66попробуйте ще 067 402 67 43, це теж мійна оболоні буваю щодня - вожу і забираю дитину з садка, тобто в десь в 8:30 і 18:30 щоднязавтра можу в 18:30 біля метро Оболонь або на Героїв сталінграда/Мате Залки
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на 6 грудня 3. Богдан Віка, 12 років – джинс. rостюм (64/90 куртка 38-40 р.)4. Богдан Ольга, 9 клас – чобітки довгі чорного кольору з гострим носом (38 р.), джинси голубі (88/95).6. Богдан Саша, 13 років – спорт. костюм (40 р.)10. Дубас Ольга, 15 років – джинси з латочками (81/94), чобітки з круглим носом на тонкому каблучку (38 р.)12. Коночук Олександр, 17 років – туфлі чорного кольору (42 р.)19. Пінчук Микола, 14 років – спорт. костюм (чорний, 42 р.), туфлі (42 р.).24. Савчук Павло, 16 років – спорт. костюм чорного кольору (44 р.), кросівки чорного кольору (42 р).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Таня, а почему дети заказывают все черного цвета? почему-то задумалась :)[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

туфлі і кросовки - думаю тому що під все підходить ну і щоб не було видно бруду :-)а спортивні костюми - не знаю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лєра, віправила листа через регу напиши будь ласка чи дійшов листдякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля, як вам можна написати листа? це щодо дівчинки, яка шукає підробіток
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ПОка нет письма, жду. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

список на 7 грудня - 6 дітей. 4. Богдан Ольга, 9 клас – чобітки довгі чорного кольору з гострим носом (38 р.)6. Богдан Саша, 13 років – спорт. костюм (40 р.)10. Дубас Ольга, 15 років – джинси з латочками (81/94), чобітки з круглим носом на тонкому каблучку (38 р.)12. Коночук Олександр, 17 років – туфлі чорного кольору (42 р.)19. Пінчук Микола, 14 років – спорт. костюм (чорний, 42 р.), туфлі (42 р.).24. Савчук Павло, 16 років – спорт. костюм чорного кольору (44 р.), кросівки чорного кольору (42 р).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на 14 грудня - залишивчся 1 хлопчик Богдан Саша, 13 років – спорт. костюм (40 р.)щодо дисків - зараз є близько 25 дисків з мультфільмами, думаю для першого разу це достатньо, можливо ще сучасні фільми хтось може записати - Золотий Компас, Хроніки Нарнії, такого плану.дякую всім за допомогу!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дівчата, як підписувати відкритки для ваших діток? якщо ви не вкладали відкритки, але хотіли би щоб новорічна відкритка була підписана від імені вашої сімї, пишіть сьогодні-завтра в цій темі в неділю буду підписувати відкритки
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Танечка, давайте я возьму это мальчика, сегодня вечером пойду в магазин если будет размер куплю, окей?[+sign]Извиниться - лучший способ оставить за собой последнее слово.Танюшка и Дениска (11.11.2004)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ок, дякую мій тел 097 123 2666
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

УРА! всі діти з подарунками!! джинси закуплені, на клоуна теж гроші є, частково на солодощі/фрукти єдівчата-хлопці, у мене завхорів малий і я буду 2-3 дні сидіти вдома, тому тепер є такі варіанти зустрічі з тими, хто ще не передав подарунки або хто планував передати соки/фрукти і ще б/у речі - або на Троєщині в будь-який час або на Майдані в офіс мого чоловіка в будь-який час з 9 до 18.якось домовимось, уже 3 дні залишилося...дзвонітьще раз всім дякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Таня, я загубила ваш телефон наберіть мене будь ласка сьогодні097 123 2666дякую
0

Поделиться сообщением