Листи Діду Морозу від дітей дитячого будинку «Пролісок»

79 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Листи Діду Морозу від дітей дитячого будинку «Пролісок» Акція сайту UAUA.INFO «Подаруй дітям казку!» - Листи Діду Морозу від дітей з дитячого будинку «Пролісок»читайте здесь.....[+sign]С уважением, администратор форума![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

додаткова інфо свято відбудеться 20 грудня в 2 пол дня - хто хоче приєднатися до поїздки, будь ласка, якщо з машиною - взагалі супер :-)з нами буде клоун, той що минулого року, але з новою програмоюХочу завуважити, що:- обирати можна і по 1 дитині на двох, або на вибір щось одне для однієї дитини (подарунки особливо для старших діток, досить немаленькі - минулого року дітям сподобалися ті джинси, реглани, кросовки, які їм приніс дід мороз, і цього року вони уже довго не думали, що їм просити :-)- окрім подарунків особистих, будемо купувати солодощі/фрукти / соки для всіх дітей, якщо вирішить допомогти з цим - будемо дяже вдячні- окрім цього я хочу зібрати для дітей невеличку колекцію ДВД відьмів/казок/мульфільмів - християнська організація недавно подарувала цьому ДБ ДВД-центр, але їм просто нема що дивитися. Тому непотрібні диски з дитячими фільмами/мультиками теж можна передавати мені :-) - окрім особистих подарунків можна робити загальні подарунки, як це було минулого року - наприклад шкарпетки або футболочки або заколочки або резинки для дівчаток або колготки для старших дівчат - це все теж дуже потрібне- ну і якщо хтось вирішить передати б/у речі - теж ласкаво просимо (особливо потрібен теплий одяг для дітей, куртки, теплі штани, теплі светри). Про побажання щодо відбору можна прочитати ось тут http://www.uaua.info/content/articles/3149.htmlфото з минулорічного свята тутhttp://www.uaua.info/content/articles/3149.htmlТаня
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в какой теме идет обсуждение кто кому дарит подарки? Могла бы купить разукрашек, бантиков и заколок, пеналы. Мальчишка один носки попросил, можно размер уточнить? (Дубас Андрій, 7 років).Могу подарить не на Новый год, а просто так сапожки коричневые на каблучке и с длинным носиком, размер 38,5. Одевала их два раза, но они в отличном состоянии.В общем, хотелось бы узнать кого из детей еще не выбрали и определиться кому смогу собрать подарки :)[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

будемо обговорювати в кількох одразу пишіть там, де вам зручношкарпетки - на 7 років, вони ж на кілька розмірів підходятьякщо розмір чобітків 38,5 , то вони можуть підійти дівчинці яка замовила чобітки - Дубас Оліобрали 4 дітей на даний момент - троьх Ходаківських і Овсієнковирішуйте і пишіть, що саме записувати за вами :-)дякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Могу вот этим деткам купить подарки на этих выходных: Скорищенко Катя, Скорищенко Ліля.Как я прочитала, джинсы вы оптом будете покупать? Могу передатьденьги. Остальные подарки куплю: м’яка іграшка, заколки, бантики/резинки, шоколадку. И для Лили подскажите, кофту праздничную какого размера покупать? [+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

супер, записую цих дівчаток за вами ці сестрички просто як маленькі сонечка :-)так, джинсики я куплю для всіх в одному місці. Гроші за джинси тоді уже разом з подарнуками передавайте, я тоді точно скажу яка сума (зараз сума поки що орієнтовна)Кофта для Лілі - вона невисока, худенька. Я уточню точний розмір і напишу. дайте будь ласка номер свого мобільногодяку
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

скажите а ориентировочная какая сумма?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на джинси одна пара з нової колекції - до 80 грнможе бути дешевшеякщо залишаться гроші - вони підуть на покупку фруктів/солодощів
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо, до когда можнопередать? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чим раніше, тим краще :-) останній день - 15 грудня
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую :) .[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в том году все хотели джинсы, в этом хотят спортивные костюмы с кроссовками:) ну попугаи малые...:)Таня, а в том году у меня было две девочки Валя и Оля Пинчук...Оля уже выпустилась?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще би :-) минулого року кілька страших хлопців такі класні спортивні костюми з кросівками отримали (дякуючи одному дуже доброму Діду морозу, чия дружина очевидно серед форумачнок, але не зізнається :-), що всім захотілося :-)чекала питання про Олю..Олі допомогли вступити на держ. відділення в один киїівський коледж, вона провчилася там 2 тижні і повернулася в село, живе у родички здається. За словами завідуючої "гени беруть своє", але гени тут ні до чого - хлопці, гулянки і т.д. після закритого інтернатівського життя звичайно закрутили їй голову... отаке... друга дівчинка, яка разом з олею поступила - Борис Таня - вчиться там, ніби намагається триматись, можливо допоможемо їй якось знайти підробіток якийсь, бо для оплати гуртожитка дівчина відкаладає все, що їй держава виплачує як сироті.Валя випускається цього року.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а можно разным детям частично? так как я в одежде не разбираюсь и в размерах.я вам на почту лучше напишу:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можна звичайно я скоро вивішу оновлений список тих діток, які поки що без діда мороза
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Альона, щойно подзвонила дівчина яка вже купила подарунки цим дівчаткам Скорищенко, не записавшись попередньо...Оберете когось іншого?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

оновлений список на 29.11 1. Андрущенко Анатолій, 7 років – спорт. костюм (32 р), кросівки (31 р).3. Богдан Віка, 12 років – джинс. Костюм (64/90 куртка 38-40 р.)4. Богдан Ольга, 9 клас – чобітки довгі чорного кольору з гострим носом (38 р.), джинси голубі (88/95).5. Богдан Руслана, 11 років – джинси (талія 64, довжина 78), кофта6. Богдан Саша, 13 років – реглан, спорт. костюм (40 р.)7. Богдан Ігор, 10 років – джинси (60/80), кросівки (36 р.), машинка10. Дубас Ольга, 15 років – джинси з латочками (81/94), чобітки з круглим носом на тонкому каблучку (38 р.)12. Коночук Олександр, 17 років – випускний костюм (44 р.), туфлі чорного кольору (42 р.)13. Лукашевич Ярослав, 16 років – спорт. костюм (40 р)., кросівки (40 р.)16. Недогибченко Анатолій, 14 років – джемпер (40 р.)18. Пінчук Валя, 16 років – брючний костюм на випуск або зимові чобітки (до колін з тонким маленьким каблуком, 41 р.).19. Пінчук Микола, 14 років – спорт. костюм (чорний, 42 р.), туфлі (42 р.).20. Пінчук Сергій, 13 років – джемпер 940 р0, туфлі (40 р.), м’яка іграшка.24. Савчук Павло, 16 років – спорт. костюм чорного кольору (44 р.), кросівки чорного кольору (42 р).27. Тетера Віталій, 8 років – джинси (56/70), кросівки (32 р.), машинка.31. Хоменко Вова, 11 років – реглан, туфлі (36 р.), іграшка, яка розмовляє.32. Хоменко Ярослав, 14 років – радіоприймач, чорний спорт. костюм (40 р.).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

давайте тоді так: 23. Росохіна Віка, 11 років – кофта, джинси (55/80), резинки/заколки/бантики.15. Микитенко Руслана, 13 років – джинси (71/82), тепла кофта (40 р)., 2 розфарбовки про Барбі.На джинси можу дати гроші, щоб ви придбала, бо я можу з розміром не вгадати. Кофти та все інше дівчатам придбаю. Тільки ось розмір Віки не знаю. І вона хоче теплу повсякденну кофту чи якусь святкову?[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

добре + Віка хоче більш святкову кофту, розмір 38джинси куплюдякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Таня, я по поводу дисков напиши, что хоть приблизительно ребяткам интересно. Если я скачаю в инете и запишу на двд, так пойдет? Я сама такие фильмі смотрю, качество отличное. Или обязательно только лицензия?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я беру на себе: + 8. Боровець Ігор, 10 років – спорт. костюм, кросівки (37 р), машинка.9. Боровець Ярослав, 9 років – джинси (58/78), спорт. костюм, розфарбовка, пенал, машинка.уточни розміри спорт. костюмів. хоча б ріст цих малих.плюс машина.скільки у мене є часу щоб купити подарунки? до 15.12?[+sign]Кто хочет достигнуть того, чего желает, пусть желает достижимого./Хуан Мануэль/Как приятно впадать в безнадежное отчаяние. Это дает право дуться на весь мир./Жан Поль Сартр/[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Таня, а можно как-то узнать контакты этой девочки - Борис Тани?мы как раз ищем куръера иногда на подработки, может ей бы это было интересно
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я думала про такі дитячі фільми як "Хроніки Нарніїї", дітям точно подобаються всі 3 серії Шрека (вони бачили першу серію) - навіть старшим, останні Рататуй, Бі муві - точно сподобаютьсязараз ше подумаю і допишу :-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чекаємо від завідуючої у дівчини нема мобільного, так каже завідуюча - як тільки Таня подзвонить в дитбдуинок, вона візьме всі контакти і передасть намяк з вами потім звязатися?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

записую спортивні костюми - Ігор 38 р., Ярослав 36 р.джинси для Ярослава ти купиш чи я?останній день збору - 15.12якщо джинси для Ярослава буду я купувати, то треба буде разом все упакувати, якщо ти - то можеш сама упакувати і взяти з собою :-)20 грудня - це четвер, треба буде виїхати десь в 13-14 і до пізнього вечоратобі нормально?було б супер, якби ти змогла поїхати
0

Поделиться сообщением